- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Обителта на M**** - първият форумен отшелник
Нали Indistinct и YoungBloodZ ме обвиниха, че твърде често я използвам...
И ми написаха да използвам новите варианти (мен лично не ме кефят как стоят на текста, но - кой ме пита мен). :///
btw: покемон, да те питам и аз (след YoungBloodZ), какъв е този тревомански аватар - ти такава ли си?
Пушила ли си трева или салвия?
Не, ве, покемон, само си питам. Нищо повече. :]
Е, ако бе отговорила, че си пушила салвия щях да те питам какво си изпитала.
Имам някакъв особен интерес да чета за чуждите щури изживявания и да си представям ситуацията, в която са били. Така възприемам, без да опитвам (щото не искам/желая да го правя).
Салвия или трева, или и двете? о.О
За първото съм гледал клипчета в нета, ама... все не ми се вярва, че човек става толкова неадекватен...
Е, смяла ли си се без причина, а? Имала ли си трипове?
бтв: преди година видях някакви покемони в квартала. Едното момиче се мислеше за куче и бе захапало шала на нейната приятелка.
Това е тъпа тема - тъпа като мен, нямаш място тук.
//знаеш ли колко труд и усилия ми струваше докато и смъкна оценката до 1*? Щото двама-трима потребители бяха решили да я оценят с 5*... Трябваше да използвам над десетина временни акаунта, докато я обезценя. :]
Минче, ти ли си? Ако да - защо го правиш? Ако не - защо го правиш? :]
Преди година молех другите за отзивчивост да нашият 1* звезда като оценка и... май никой не откликна. Тази тема трябва да остане незабелязан шедьовър на Кофата. Начинът да се направи - като е оценена с минимална оценка. Така новочетящите изобщо няма да я зачитат. Сега с тия 2* стана една идея по-атрактивна. :///
Бих казала, че е по-неатрактивна, защото с една звезда изглежда сякаш е умишлено и фалшива оценка, а с две изглежда сякаш просто си е зле
Не го мисли сладур, ще гласувам за теб и от фейка си![]()
Това, което написахте е твърде кратко. Моля напишете поне 1 букви
Да ти пикам на форумаето
Не, ей го по-горе, ама сега го храних и ще спи, друг път ще ви запозная![]()
Все още съм в търсене на първата си жертва.
Но това не пречи да съм сериен трепач. Тя, нулата, също е част от серията. :]
Че как, нула е в множествено число също.
Можеш да почнеш от малко, убий някоя муха. Ако ти е трудно да го извършиш с палка пробвай да я заключиш в тоалетната за няколко дни. Първият път е най-трудно.
Не става - като малък изградих специални защити срещу подобни деяния и накратко писано - топлокръвните да са спокойни. Защитите са непробиваеми и като бетон - стават все по-здрави с годините (а вече са на много години)...
бтв: оня покемон как само се покри - питах го за наркоманския му опит и... се покри вдън земя.
Здравей, М****!![]()