.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от smilegirl12 Виж мнението
    http://prikachi.com/images.php?images/966/8899966B.png тива възможно лие? Беше излязло след коментар на М*** ... Отворих да видя, но нямаше ни помен от dreamwalker
    Много е просто - забравил/а е да се релогне с някой от другите си профили, като преди да го направи се е сетил/а и си е изтрил/а коментара .

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Много е просто - забравил/а е да се релогне с някой от другите си профили, като преди да го направи се е сетил/а и си е изтрил/а коментара .
    А,най-накрая някой да го каже.

А иначе-все още не ви разбирам тая мания по тоя/тая/тва дриймуолкърче, и по-специлано на Звездичко?!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Да си призная - все още не съм чел форумните правила, но... ако форумът е като всички останали, то мулти-акаунтството би следвало да е забранено и да се наказва с перманентен бан за всички акаунти, за които се установи, че принадлежат на един човек. В тази връзка, ако и тук е така + горната констатация - то, ако модераторите ни се придържат към форумните закони, то мисля че е ясно какво следва да направят.

Но все си мисля, че избирателно преценяват кои правила да прилагат и кои - не. :/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си