YoungBloodZ
Бащата на dafak!?
Първоначално написано от inewton В св. Неделя има две момичета. Ако искаш да те запозная с някоя от тях? Те са християнки, праведни,... не като оная... Аз не съм казал нищо лошо за нея. Я дай на лс
Първоначално написано от deitona22 Ни нам.Открий си сама грешките. Тц,просто deitona,Дети,дейтона,Костенурк е. Не е препоръчително за малки деца тук.Костенурката е икзлючение,защото е модератор. Аз пиша, където си искам
Първоначално написано от Indistinct Повдигна се темата за сиренето и веднага изгря. Аз съм сиренопеследвачка ! :E
Първоначално написано от smilegirl12 Аз съм сиренопеследвачка ! :E Ама като кажа, че си мръсница отричаш.
Първоначално написано от smilegirl12 Аз пиша, където си искам Ходи си там при литълдуд.
Първоначално написано от inewton Ама като кажа, че си мръсница отричаш. Това, че имам фетишкъм сиренетто нищо не значи ;д
Първоначално написано от deitona22 Ходи си там при литълдуд. Пивтарям се - пиша където си искам
Първоначално написано от smilegirl12 Това, че имам фетишкъм сиренетто нищо не значи ;д Я, докъде е стигнала темата докато ме няма
Първоначално написано от smilegirl12 Това, че имам фетишкъм сиренетто нищо не значи ;д И вкусно ли е сиренето? Я разкажи.
Първоначално написано от dafak?! Я, докъде е стигнала темата докато ме няма Пешо,да не ти вземем и въпросителния,както ти взехме борда ? Първоначално написано от smilegirl12 Пивтарям се - пиша където си искам Жалко. Първоначално написано от smilegirl12 Това, че имам фетишкъм сиренетто нищо не значи ;д И аз късно зацепих,ама ти имаш ли идея какво е това ?
Ям сирене Ситовои да знам какво е фетиш дети
Първоначално написано от smilegirl12 Ям сирене Ситовои да знам какво е фетиш дети Фетиш ли ? Мисля че тук ползват сирене за нещо друго.Но хубаво,щом ядеше сириние
Първоначално написано от smilegirl12 Ям сирене Ситовои да знам какво е фетиш дети Сирене Ситово. Колко библейско звучи... Сиренето на Сит ли ядеш викаш?
Първоначално написано от smilegirl12 Ям сирене Ситовои да знам какво е фетиш дети Ситово е хубаво. И аз взимам такова.
Тоя Сит си има две редовни потребителки. Явно е голям мандраджия.
Първоначално написано от Indistinct Ситово е хубаво. И аз взимам такова. Най-ми е вкусно то .. И крема-сирената не са лоши
Първоначално написано от Indistinct Ситово е хубаво. И аз взимам такова. И вкусно ли е ?
Първоначално написано от deitona22 И вкусно ли е ? Да ти
Първоначално написано от smilegirl12 Да ти Не мисля че ме разбра
Първоначално написано от deitona22 И вкусно ли е ? Предпочитам киселото им мляко, но Нютон веднъж ме отврати докато го ядох и сега съм стресирана.
Първоначално написано от Indistinct Предпочитам киселото им мляко, но Нютон веднъж ме отврати докато го ядох и сега съм стресирана. Само веднъж? Аз помня поне два случая. Единия беше доста отдавна.
Първоначално написано от Indistinct Предпочитам киселото им мляко, но Нютон веднъж ме отврати докато го ядох и сега съм стресирана. Още не ме разбирате за какво намеквам със думата "сирене".
Първоначално написано от deitona22 Още не ме разбирате за какво намеквам със думата "сирене". Разбират, разбират.
Първоначално написано от inewton Разбират, разбират. А дано.Макар че бих се учудил ако майлито зацепи.
Първоначално написано от deitona22 А дано.Макар че бих се учудил ако майлито зацепи. Тя отдавна е зацепила. Преструва се.
Правила