.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Hybrid View

Колко остроумни хора има тука, не е истина. Само се чудя защо все остроумстват с тъпизми, превърнати отдавна в клишета.
    Ама защо да пишем нещо различно след като се мислим за интересни - сиреч прави, стига някой да ни слуша...

Голям фен Аватара на Electrа
    Цитирай Първоначално написано от just_like_smile Виж мнението
    Ама защо да пишем нещо различно след като се мислим за интересни - сиреч прави, стига някой да ни слуша...
    аз мога да съм интересна и седнала, за теб не мога да кажа същото обаче

Цитирай Първоначално написано от Electrа Виж мнението
    аз мога да съм интересна и седнала, за теб не мога да кажа същото обаче
    Ти май си интересна само легнала, съдейки по умствените ти способности.
    Но да забравих, че човек не избира гените си, особено гените за умствени и мисловни възможности, които при някои се въртят в околност на нулата

Голям фен Аватара на Electrа
    Цитирай Първоначално написано от just_like_smile Виж мнението
    Но да забравих, че човек не избира гените си, особено гените за умствени и мисловни възможности, които при някои се въртят в околност на нулата
    така ли, значи това обяснява безхаберието ти

Цитирай Първоначално написано от Electrа Виж мнението
    така ли, значи това обяснява безхаберието ти
    Да, отново с изречение, което казва:"Аз съм по - велика, знам само да пускам обяснения без никаква логика". Но то е нормално
    Няма нормален изказ - защото това, защото онова, а давайте направо да обиждаме с високомерен и пренебрежителен тон. Някои хора още от малки си знаят, че трябва да се държат подобаващо и на ниво тоест като свадливи лелки на махленска седянка. Всъщност, то за това има и толкова такива тука, защото търсят някакви житейски занимания, които им липсват в реалния живот и за това имат мнение по всяка тема. Всъщност навън също е пълно с такива, които бързат да обсъждат и да дават мнения и съвети и да се ровят в чуждите съдби като самата "компетенстност", нали непоклатимата им преценка е винаги вярна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си