YoungBloodZ
Бащата на dafak!?
Как сте лястовички ;ф
Първоначално написано от smilegirl12 Как сте лястовички ;ф добре ами ти как си, зайче?
^^^ хмм тук става нещо интересно.Ще се яде сириние и....ще се ползва....о*л*ио
Първоначално написано от deitona22 ^^^ хмм тук става нещо интересно.Ще се яде сириние и....ще се ползва....о*л*ио Може да не им трябва олио. Млада е още.
Първоначално написано от inewton Може да не им трябва олио. Млада е още. Ммм те ще си преценят.
Какво става тук?
Първоначално написано от deitona22 Ммм те ще си преценят. Она е мръсница, бе. Няма да им трябва олио. Ако искат аз мога малко миро да им дам. Първоначално написано от Бял бродник Какво става тук? На някои им става, на други не. Ти кой си?
Първоначално написано от inewton На някои им става, на други не. Ти кой си? Изглежда на теб определено не ти става. Аз съм Божието наказание.
Първоначално написано от inewton Ти кой си? Познай от 3пъти.Започва с "А" и завършва с "гентК(м)ура" или ПешоБезБорда.Вече не го знам колко фейка има .
Първоначално написано от Бял бродник Изглежда на теб определено не ти става. Аз съм Божието наказание. Аз съм дедо поп. Нормално е да не ми става. А аз съм Възкресението и Живота. Първоначално написано от deitona22 Познай от 3пъти.Започва с "А" и завършва с "гентК(м)ура" или ПешоБезБорда.Вече не го знам колко фейка има . И аз мислех, че е Кура, ама он не би писал против геевете.
Първоначално написано от inewton Аз съм дедо поп. Нормално е да не ми става. А аз съм Възкресението и Живота. Не е нормално да не ти става. Може би било хубаво да помислиш за простамол уно. Първоначално написано от deitona22 Познай от 3пъти.Започва с "А" и завършва с "гентК(м)ура" или ПешоБезБорда.Вече не го знам колко фейка има . Имаш още два опита.
Първоначално написано от Бял бродник Не е нормално да не ти става. Може би било хубаво да помислиш за простамол уно. Простамол уно е за простата, невежа плебейски. Тава нема нищо общо с ерекцията. Пък и откъде знаеш на колко години съм?
Първоначално написано от Бял бродник Имаш още два опита. Нямам идея,мисля че си Мура.А ако знаеш Попа на колко е ,може и Звездичко да си.
Първоначално написано от deitona22 ^^^ хмм тук става нещо интересно.Ще се яде сириние и....ще се ползва....о*л*ио какво интересно? че й казах зайче ли?
Първоначално написано от deitona22 Нямам идея,мисля че си Мура.А ако знаеш Попа на колко е ,може и Звездичко да си. Вече ти казах, че не съм Мура. Все още имаш два опита. Първоначално написано от inewton Простамол уно е за простата, невежа плебейски. Тава нема нищо общо с ерекцията. Пък и откъде знаеш на колко години съм? Всичко започва от простатата.
Първоначално написано от YoungBloodZ какво интересно? че й казах зайче ли? Да ;д О**ли**о остана ли ви след като ползвахте със ********************************. Първоначално написано от Бял бродник Вече ти казах, че не съм Мура. Все още имаш два опита. Тогава си ПешоБезборда(без,защото ти го взех,ако си ти).
Последно редактирано от deitona22 : 09-04-2016 на 12:33
Първоначално написано от Бял бродник Всичко започва от простатата. Ти си минал по тоя път. Знаеш вече. Не мога да споря с теб.
Първоначално написано от deitona22 Да ;д О**ли**о остана ли ви след като позлвахте с Попа или да носим? Престани намесвай попа в геевски афери!
Първоначално написано от deitona22 .. ей сега вече ще те накарам да се страхуваш и от мен!
Последно редактирано от YoungBloodZ : 09-04-2016 на 12:32
Първоначално написано от YoungBloodZ ей сега вече ще те накарам да се страхуваш и от мен! Упс. "Извиняям се"
Първоначално написано от deitona22 Упс. "Извиняям се" редактирай си коментара и може и да не те банвам за 3 години
Първоначално написано от YoungBloodZ редактирай си коментара и може и да не те банвам за 3 години Да приемем че е редактиран
Първоначално написано от inewton Ти си минал по тоя път. Знаеш вече. Не мога да споря с теб. Точно така, именно затова ще слушаш като ти се приказва, глупав тийнейджър. Първоначално написано от deitona22 Тогава си ПешоБезборда(без,защото ти го взех,ако си ти). Не знам за какъв борд говориш, но не съм и този. Хайде, сега е време да изгориш, разбира се, след като сгрешиш отново.
Първоначално написано от Бял бродник ТНе знам за какъв борд говориш, но не съм и този. Хайде, сега е време да изгориш, разбира се, след като сгрешиш отново. Хууу,все тая.То е ясно че си фейк,това ми стига.
Първоначално написано от Бял бродник Точно така, именно затова ще слушаш като ти се приказва, глупав тийнейджър. Никакъв тийнейджър не съм. Ама ти си много невеж щом с такава лекота изказваш неподкрепени теории.
Правила