.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: ...Съвет!

Just Catline
    Guest

...Съвет!

Здравейте!
    Аз съм момиче на 17 години и имам нужда от съвет. Имам приятел на 20, с когото сме заедно от 2 години. Когато тръгнахме не го обичах, но неговата компания ми беше много приятна. Превърна се в най-добрия ми приятел. Той обаче е влюбен в мен и го показва с изключително мили жестове. Проблемът е там, че в началото реших, че с времето ще го обикна, но сега 2 години по-късно, все още нямам никакви чувства към него ( обичам го като член от семейството си, но нищо повече). Преди месец се запознах с негов приятел, в който се влюбих още първият път, в който го видях. Мисля, че и той проявява интерес към мен, но все пак аз ходя с неговият приятел. Не знам какво да правя! Чувствам се виновна, че предавам сегашният си приятел, но все пак мисля, че и аз имам право да изпитвам такива силни чувства и да бъда с някой, в когото съм истински влюбена. Не мога да спра да мисля за него...не знам какво да правя.. Моля за съвет!

Благодаря Ви!

Голям фен Аватара на Maleficus
    Цитирай Първоначално написано от Just Catline Виж мнението
    Здравейте!
    Аз съм момиче на 17 години и имам нужда от съвет. Имам приятел на 20, с когото сме заедно от 2 години. Когато тръгнахме не го обичах, но неговата компания ми беше много приятна. Превърна се в най-добрия ми приятел. Той обаче е влюбен в мен и го показва с изключително мили жестове. Проблемът е там, че в началото реших, че с времето ще го обикна, но сега 2 години по-късно, все още нямам никакви чувства към него ( обичам го като член от семейството си, но нищо повече). Преди месец се запознах с негов приятел, в който се влюбих още първият път, в който го видях. Мисля, че и той проявява интерес към мен, но все пак аз ходя с неговият приятел. Не знам какво да правя! Чувствам се виновна, че предавам сегашният си приятел, но все пак мисля, че и аз имам право да изпитвам такива силни чувства и да бъда с някой, в когото съм истински влюбена. Не мога да спра да мисля за него...не знам какво да правя.. Моля за съвет!

Благодаря Ви!
    Правилното нещо е да скъсаш с приятеля си и да изоставиш идеята, че ще бъдеш гадже с неговия, дето си влюбена в него, та да не създаваш конфликти, но това би направил съвестен човек, за теб не знам... Смисъл ако си способна да манипулираш някои 2 години да си мисли, че го обичаш, пък ти да не го, не съм сигурен, че си способна на съвестни саможертви... Смисъл ако накрая искаш да ги накараш да се избият, продължавай в същия дух, то това е мотивирало и падението на Троя в приказката
    Последно редактирано от Maleficus : 09-05-2016 на 20:18

Just Catline
    Guest
    Не бих го нарекла манипулация. От манипулацията се извлича полза, а аз определено нямам полза от всичко, което се случва.

Не бих го нарекла манипулация. От манипулацията се извлича полза, а аз определено нямам полза от всичко, което се случва.
    Защо бе, ако изпаднеш в проблем, не е ли той човека, от които се очаква да поеме тежестта ? Бодигард, търпелив слушател на женски бърборения, някои които не може да ти откаже помощ... Не знам, според мен си има доста ползи, дори да имаш някои до себе си, които не обичаш

Виж скъпа, на този етап ще създадеш доооста повече конфликти, от колкото удоволствие ще извлечеш от евентуална връзка.. Подобни истории, понякога завършват с трагичен край, за човека, които се чувства най излъган

Just Catline
    Guest
    Скъпи, той беше в съвсем същата ситуация с бившата си приятелка, както съм аз в момента.

Скъпи, той беше в съвсем същата ситуация с бившата си приятелка, както съм аз в момента.
    Викаш, черпиш вдъхновение от грешките на партньора си Ами ако той се окаже копеле, което те бие всеки ден и те третира, като улична котка ? Аз му викам карма Пък и сегашното ти гадже е идиот да се захваща с теб значи или просто си го залъгала прекалено добре, за да разбере, че нямаш чувства, кое от двете е ?

Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    Виж скъпа, на този етап ще създадеш доооста повече конфликти, от колкото удоволствие ще извлечеш от евентуална връзка.. Подобни истории, понякога завършват с трагичен край, за човека, които се чувства най излъган
    Мисля, че скоро те очаква нещо ново ... ако разбира се, си склонен да опиташ

Най-добре е да оставиш настоящия си приятел и да не се занимаваш с неговия авер, за да не правиш филми.

Цитирай Първоначално написано от CrazyDream Виж мнението
    Мисля, че скоро те очаква нещо ново ... ако разбира се, си склонен да опиташ
    Те и в сладкарницата така ми казаха, за новите торти, като си вземах парче преди, ама като знам какво правят с тези, които са останали некупени от известно време... Значи обират глазурата, дето е почнала да хваща мухъл и слагат нова, тези торти с плодове са най склонни да се развалят бързо и така подменят плодовете, махат глазурата с мухъла, слагат нова и ти я предлагат на следващия ден като прясна, а господ се моли за теб: " Дано мухъла е бил пеницилин, дано е бил пеницилин(тъй като мухъла е като червей, смисъл даже и да махнеш повърхността, може да е останала основата, но зависи колко дена е имал шанс да расте) ! " Ето защо избягвам повечето сладкарници, понякога новите неща водят до разстройство Та скъпа авторке, понякога новата торта обещава приятни и сладки изживявания, но никога не знаеш, какво се крие под повърхността й и какви ще са последствията след няколко дена, затова всяко решение трябва да е добре премислено, а всеки избор съобразен с репутацията на заведението/човека и човек трябва да уважава преди всичко себе си, да знае, че това, което слага в стомаха и в душата си е качествено и полезно в дълъг план
    Последно редактирано от Maleficus : 09-05-2016 на 22:29

Те и в сладкарницата така ми казаха, за новите торти, като си вземах парче преди, ама като знам какво правят с тези, които са останали некупени от известно време... Значи обират глазурата, дето е почнала да хваща мухъл и слагат нова, тези торти с плодове са най склонни да се развалят бързо и така подменят плодовете, махат глазурата с мухъла, слагат нова и ти я предлагат на следващия ден като прясна, а господ се моли за теб: " Дано мухъла е бил пеницилин, дано е бил пеницилин(тъй като мухъла е като червей, смисъл даже и да махнеш повърхността, може да е останала основата, но зависи колко дена е имал шанс да расте) ! " Ето защо избягвам повечето сладкарници, понякога новите неща водят до разстройство Та скъпа авторке, понякога новата торта обещава приятни и сладки изживявания, но никога не знаеш, какво се крие под повърхността й и какви ще са последствията след няколко дена, затова всяко решение трябва да е добре премислено
    Обмисли го тогава, колко време ти трябва ?

затова всяко решение трябва да е добре премислено, а всеки избор съобразен с репутацията на заведението/човека и човек трябва да уважава преди всичко себе си, да знае, че това, което слага в стомаха и в душата си е качествено и полезно в дълъг план
    явно ще трябва да се доказваме във времето...
    (ако искаш договор ще сключим )
    Последно редактирано от CrazyDream : 09-05-2016 на 23:16

Ето защо избягвам повечето сладкарници, понякога новите неща водят до разстройство Та скъпа авторке, понякога новата торта обещава приятни и сладки изживявания, но никога не знаеш, какво се крие под повърхността й и какви ще са последствията след няколко дена
    Проблемът е, че не познаваш новата торта толкова добре, че да й се довериш...
    Опознай ме и си прецени (никой не те притиска, пък време колкото искаш)
    П.С. Защо това трябва да се случва във форум ?

Цитирай Първоначално написано от CrazyDream Виж мнението
    Проблемът е, че не познаваш новата торта толкова добре, че да й се довериш...
    Опознай ме и си прецени (никой не те притиска, пък време колкото искаш)
    П.С. Защо това трябва да се случва във форум ?
    (дори не знам дали да се надявам на отговор )
    да знаеш, утре ще се стигне до птиченцето, да не го будим посред нощ (ако въобще реши момичето да ми помогне малко или ще се оправям сама )
    ...
    ще се радвам, ако някой ден успеем да си изясним нещата, не е хубаво да продължаваме така взаимно да се нараняваме, а и покрай нас още много хора (сигурно са се насладили на спектакъла)
    Последно редактирано от CrazyDream : 09-06-2016 на 17:36

Мега фен Аватара на baby_baby
    Защо си с човек , който не харесваш и не искаш да си с него просто го остави и си намери някой , който ще обичаш

Мега фен Аватара на galaxy29
    съгласна съм с Maleficus

Супер фен Аватара на fanton1
    Цитирай Първоначално написано от BartSimpson Виж мнението
    Най-добре е да оставиш настоящия си приятел и да не се занимаваш с неговия авер, за да не правиш филми.
    Без филми живота щеше да е прекалено скучен.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Каква е причината да тръгнеш с човек, когото не обичаш, че и да издържиш цели 2 години с него?

mngolqmpi4
    Guest
    Нито сте сгодени, нито сте се клели, нямаш задължения към никого.

Много ми е интересно как си изкарала 2 години така? Била съм в подобна ситуация и издържах 2 седмици. Просто ми беше гадно да ме докосва, като ми кажеше нещо лигаво ми се гадеше. В смисъл не можех да живея със самата себе си и с мисълта че постъпвам така с някой. Ама хората са различни де :Д За мен това което правиш си е чисто извличане на полза а ако искаш освен да нараниш приятеля си и да му направиш филм с приятеля ну поемай смело по пътя то е явно, че съвест нямаш.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Няма какво да търсиш съвет. Грешката вече е направена, така че прави каквото сметнеш за добре. Не е трябвало да се хващаш с момчето, ама вече си го направила. Сега ще си търпиш последствията.

Правилното нещо е да скъсаш с приятеля си и да изоставиш идеята, че ще бъдеш гадже с неговия, дето си влюбена в него, та да не създаваш конфликти, но това би направил съвестен човек, за теб не знам... Смисъл ако си способна да манипулираш някои 2 години да си мисли, че го обичаш, пък ти да не го, не съм сигурен, че си способна на съвестни саможертви... Смисъл ако накрая искаш да ги накараш да се избият, продължавай в същия дух, то това е мотивирало и падението на Троя в приказката
    Защо бе, ако изпаднеш в проблем, не е ли той човека, от които се очаква да поеме тежестта ? Бодигард, търпелив слушател на женски бърборения, някои които не може да ти откаже помощ... Не знам, според мен си има доста ползи, дори да имаш някои до себе си, които не обичаш
    + 100 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000

Трябва да се срамуваш от себе си, че си го използвал цели 2 години и си му отнел това време в което е можел да чука стотици други мацки вместо да се занимава с тебе.

П.С. Отвращаваш ме.

Andersen
    Guest
    И после нямало свестни момчета ,като си намерят някоя, като теб да ги разиграва притова 2г.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Имам приятел на 20, с когото сме заедно от 2 години. Когато тръгнахме не го обичах, но неговата компания ми беше много приятна.
    Секс правили ли сте?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си