- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го заговоря
Ще го карам набързо. Та запознах се с едно момче и ми хареса та намерих му профила и му писах (имах удобна причина) развих разговора минахме 2-3 теми и спряхме. Просто не исках да ставам досадна и да го разпитвам твърде много. Цял ден чаках и се чудих дали да му пиша пак. Като си писхме ми се видя приятелски настроен (усеща се когато на някой не му се говори с теб) определено има и закачане,но в много малка форма. Та мислите ли, че трябва да му пиша пак и ако да чакам идеи защото наистина не ме бива много и доста се притеснавам...
Виж го на живо бутни се в него и му кажи сори луд, почвате да си говорите и така. По фейсбука не става никва игра, на живо е всичко не го ли разбрахте... Питай го дали иска да излезете някой път, и почвате да развивате "2-3" теми. Ако не иска, търси друг.
Съгласна съм, но на теб нама ли да ти е страно някое момиче с което само сте се запознали да ти каже след 2 дена "айде да излезем". На мен ми се струва прекалено директно и лекомислено пък и смятам, че момчетата принципно трябва да прибягват до някакви действия, защото в протияен случай нама интерес. За да има някакъв интерес обаче трябва онщуваш с дадения човек и това е което се опитвам да направя.
Пак казвам, общуването става на живо, или просто някой път го покани, кажи му "искаш ли да те запозная с моите приятелки" или подобно и ако се съгласи тамън няма да се притесняваш, може и на наргиле да го поканиш, но като за първите излизания по-добре с компания според мен, за да не се притесниш толкова, че да не обелиш дума, а пък и не винаги момчето трябва да действа, не става всичко наготово. Той да прави всичко, а ти само да го чакаш, това са пълни глупости.
Не съм казала че момчетата трябва да правят всичко. Просто не искам да съм досадна и честно казано ме е страх да не ме отреже. Имам чувството,че директноста плаши хората и затова внимавам с всичко което говоря примерно.
Като те е страх, защо пускаш тема, няма да се занимаваш и тва е.
Колкото и да повтарям явно не разбираш какво питам. Не ми е удобно да кажа на някой да излезем след 15 мин чат. Моля някой който разбира какво имам впредвид да ми даде адекватен съвет.
Само да поясним, под адекватен съвет имаш предвид съвет, които се вмества в твойте тесни разбирания и възможности(не се притеснявай това е в твоя полза, момчетата обичат тесните ситуации) ? Скъпа концентрирай се в/у неговите интереси, разбери какво харесва и после се адаптирай според възможностите си, като добавиш от себе си (зависи колко опит имаш в дадената сфера) но най важното е да намерите обща земя, а това става с мноооого въпроси
![]()
1. Факта ,че ти е отговорил изобщо и сте си писали е нещо
2. Директните хора се харесват (по-често)
3. Не е лесно за момиче да е досадно, трябва да си наистина някоя обсебваща психарка ,че да не прояви и грам интерес
Късмет
Мхм, то и обратното важи, ако момичето нищо не предприема аз си мисля, че няма интерес към мен и не се занимавам с нея, ако се дърпа също го смятам за липса на интерес от нейна страна и пак не се занимавам! Ами ще се запознаете на живо, говорете си в началото за общи теми, някакви по-обикновени и лека полека може да се навлиза в по-личните постепенно!![]()
То и аз явно имам страх от отхвърляне, а и не обичам да съм нахален или досаден, за това никога и не предприемам нищо по-особено като съм с някое момиче, за това явно и до никъде не стигам, защото явно без риск няма сполука, но е факт пък, че и момичетата никога нищо не предприемат към мен, така че вината според мен е и в двете страни!![]()