Първоначално написано от Dwyd96 От минчето ще хвана някой хобит, а относно електра.... почти съм сигурен че действа като богомолка Така че с никоя Остава АЗ съм напълно чиста заразлика от някой други хора да не съм си намерила путката на пътя та да я давам на ,който ми падне.
Първоначално написано от mincheto АЗ съм напълно чиста заразлика от някой други хора да не съм си намерила путката на пътя та да я давам на ,който ми падне. ихихихих мин4е мислех да ти изтрия коментара ама по-скоро ще го оставя щото му се кефя на правилните пунктуация и правопис
Първоначално написано от YoungBloodZ ихихихих мин4е мислех да ти изтрия коментара ама по-скоро ще го оставя щото му се кефя на правилните пунктуация и правопис Като бързам пиша както ми падне(:
Първоначално написано от mincheto АЗ съм напълно чиста заразлика от някой други хора да не съм си намерила путката на пътя та да я давам на ,който ми падне. Еее щом казваш, че си чиста значи е така... Индистинкт е много строга.. Кой е по-мистериозен Минди или дриймуокър
Първоначално написано от Dwyd96 Еее щом казваш, че си чиста значи е така... Индистинкт е много строга.. Кой е по-мистериозен Минди или дриймуокър Оффф я престани вече ставаш банален....
Първоначално написано от Dwyd96 Еее щом казваш, че си чиста значи е така... Индистинкт е много строга.. Кой е по-мистериозен Минди или дриймуокър миндито кой е по-дразнещ galaxy29/fisherman
Първоначално написано от smilegirl12 миндито кой е по-дразнещ galaxy29/fisherman Галакси разбира се
Правила