- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... haritov
Имаш ли човек до себе си в момента? Разкажи за нея - как се запознахте, каква е като характер, от колко време сте заедно?
Хората казват "Имаш ли половинка до себе си?" Ти съгласен ли си точно с думата "половинка" или по-скоро се чувстваш абсолютно цял?
Къде искаш да идеш и какво искаш да видиш?
Кого смяташ да сложиш на стола по-натам, когато приключиш?
1. В момента не
2. Ако човек не бъде цял, никоя половинка няма да го иска(Пък и имам лошия навик да глезя и правя невъзможните неща възможни....Връзките ми са били дълги, защото съм сложен и темпераментен човек, които слага много фасади и те ядосва и дразни, но в края на деня може да те накара да се усмихнеш по незабравим начин, обикновено развалям връзките си като започна да глезя повече или накратко започвам да действам повече емоционално и по малко калкулирано (може би в моя случай това с половинките важи, защото аз действам калкулирано, а половинката емоционално и всичко се разваля когато единия навлезе в територията на другия, също под калкулирано не разбирай роботско, а премерени емоции и премерени действия, доста съм добър в имитирането на емоции , които не съществуват в мен, разчитането на емоциите на другия и получаването на това, което искам, тоест основен дефект в моя характер е, че съм прекалено мил, затова съм се дисциплинирал да бъда каквото си искам, според ситуацията и да подтискам себе си, когато това е нужно)
)
3. Япония, заради странните неща, които мога да видя и опитам, освен това съм фен на роботиката
4. Ако на някои му се сяда да каже като начало
Последно редактирано от Maleficus : 09-13-2016 на 09:20