.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1436

Hybrid View

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Доста изнасилена представа за сложни въпроси. Не мога да си представя дори в най-примитивната болница в африка да "кормят" деца без анестезия. Да не е свършил райския газ, ахах. Или ако говорим за извънболнични цивилни условия, каква причина би имал, за да кормиш? Сещам се единствено за трансплантация, но трябва да си мега идиот да го правиш в нестерилни условия. Така умират и четирите. Този фарс ме отказа да чета другите въпроси. Твърде дийп ми дойде.

Голям фен Аватара на Maleficus
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Доста изнасилена представа за сложни въпроси. Не мога да си представя дори в най-примитивната болница в африка да "кормят" деца без анестезия. Да не е свършил райския газ, ахах. Или ако говорим за извънболнични цивилни условия, каква причина би имал, за да кормиш? Сещам се единствено за трансплантация, но трябва да си мега идиот да го правиш в нестерилни условия. Така умират и четирите. Този фарс ме отказа да чета другите въпроси. Твърде дийп ми дойде.
    Това са хипотетични ситуации тиквичке И магьосници няма Целта на въпросите е друга..
    Последно редактирано от Maleficus : 09-16-2016 на 20:41

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си