- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- да ви се похваля
Някъв дъртак изпусна 100лв на улицата.
сега съм 100лв +
![]()
ОДИН!!!
Ми върни му ги тогава.
Тогава отивай в Била. От днес има промоция на вина и деликатеси.
Изглеждаш доста горд от факта, че вероятно си оставил някой гладен или без лекарства. Перфектно. Моля те, не се размножавай.
Всички се правите на моралисти, ама вие ако намерите пари дали няма да се замислите да ги задържите!?
Вече това ли се намира за хвалба? А какво щеше да е ако ги беше върнал на човека случайно или ако не беше възможно поне да ги дариш.. мм? Далеч ли е толкова от мисълта.. сега ще ги пръснеш за глезотийки.. както повечето тиинове за трева,цигари алкохол и вредна храна. Няма да спечелиш респекта на околните с това във всеки случай. Не е повод за гордост. Не ти казвам какво да правиш с парите "си" а какво ще да е най-разумно.
Брех,че моралисти!!!
Ако ги бях загубил аз никой нямаше да ми ги върне.
Къде виждате морала в тоя свят? Или мачкаш или те мачкат!
ОДИН!!!
Това че ти или повечето мислите така не значи че аз съм овца с подобен начин на мислене.. и за разлика от някои хора това че на този свят има много егоисти не ми е оправдание да постъпвам и аз като тях.. ти се води по твоя си акъл.. ако сметнеш че "the dark side" е твоя път.. Но цитата ти "или мачкаш или те мачкаш" е най-просташкия.. тъкмо защото има хора които продължават да следват това кредо и се водят по тази идеология още има неправди и всякакви престъпления.. и заради същите тези които разпространяват тази си идея това продължава.. не е никаква гордост да го заявяваш това.. Тебе ако те пречукат скинари това ли ще им кажеш.. да ти имам мисленето..
Последно редактирано от Mithridates : 09-16-2016 на 18:11
Аз не съм "добър самарянин" не съм най-големия светец.. Просто боготворя богинята на разума и когато имам шанса да постъпя разумно го правя просто защото съм решил че най-добре е да подражаваш на "добрия бог". Проявявам добродетел и никога не пропагандирам "Макиавелизма" .. Мисля с моята си глава и не се повлиявам от мнението на другите. Но разбирам какво имаш в предвид. Точно това най-мразя.. когато ме сравняват с другите. Не се познаваме добре че да кажеш "такива като мен" аз лично не познавам още "такива като мен" ..
Вече звучиш като курвичките с 20 думи в речника.Колкото пъти съм бил с такава слушам колко уникална била.
Тва на някой друг ше го разправяш!
ОДИН!!!
Аз не съм крадец и егоист.. и още по-хубавото е че за разлика от теб не се хваля с това по-форумите.. което е много жалко и лекомислено.
Ти си от "ignavi"-те.. "последните хора" .. и винаги ще останеш ограничен.. такава е разликата между мене и теб.. не знам кое за теб е "курвенско" това че се имам за различен от балъци като теб и че си приписвам повече качества от теб.. не знам.. но дано ти влезе акъл в главата и да придобиеш някакви позитивни качества и ти.. вземи сега да поучиш форума как да краде куче от слепец..
Между другото самия факт че се гордееш с малоумната си постъпка ме слага на много по високо интелектуално ниво от твоето.. както каза tori.. дано не се размножаваш ти и себеподобните ти..
Последно редактирано от Mithridates : 09-16-2016 на 19:03
Имам достатъчно, за да живея НОРМАЛНО...
А тези пари които ще взема от горкия човек, нито ще ми помогнат да си купя яхта, нито ще ме направят по-богат.. Само ще направят неговия живот по-лош.
Явно не знаеш как работи пенсионната система.... Пенсионерите които "нищо не правят", са давали част от заплатата си, за да може сега да взимат пенсия. И е нормално да са недоволни, тъй като толкова много години са вкарвали осигуровки и в един момент да получат толкова мизерна пенсия.
BTW Ти си най-долната отрепка, която може да съществува в тоя форум. Пълен лицемер и дори имаш доблестта да се наричаш "духовник"... Ако всички "духовници" са като теб, то аз се радвам, че не съм вярващ..
Неговия живот по- гаден няма да стане. Ама на теб щом ти се струва така... Всеки има право на мнение, само че 100 лв. са нищо, пенсионера може и без тях, ама тоя, който ги е намерил ще им се зарадва поне.
Знам как работи пенсионната система.
Щом казваш... Аз не се наричам духовник, аз съм духовник. И то много по- добре подготвен от теб по въпроси от този тип, ама няма да споря с теб. Не си достатъчно подготвен, а и си малко идиот, така че...
Във всеки "вярващ" има нещо объркано.. щом се уповава на сляпа и нищо значеща "вяра" а не на факти.. Но този цитат на inewton и мен ме погнуси.. като за уповаващ се на "добрия Бог" по скоро да откаже околните от религията. Както е казал един мъдър човек.. "последния християнин загина на кръста" християнството е добра идея но кога ще влезе наистина в сила? С този си цитат inewton се противопостави на стотици такива от библията.