inewton и Indistinct
mincheto и solo
Electra и pe6oskeiborda
haritov и АгентМура
divergent и YoungBloodZ
ani_banani и dafak?!
stalker681 и baby_baby
RagioL и Fisherman
M**** (не е двойка, сам е )
И забранявам да ме слагаш в двойка с Indistinct!
Първоначално написано от YoungBloodZ е тук вече съм виновен ;[ това е единственото нещо за което не си виновен щото на никого не му пука кой е гласувал за празен слот Първоначално написано от inewton И забранявам да ме слагаш в двойка с Indistinct! тва ще стане само ако станеш модератор аз и на юнгблъд не уважавам желанието ама той го едитва все пак
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Първоначално написано от pe6oskeiborda аз и на юнгблъд не уважавам желанието ама той го едитва все пак че аз друг път не съм ти казвал да не ме слагаш в анкети? сега беше първия път но наистина не си уважил другите ми желания ;[
Първоначално написано от YoungBloodZ че аз друг път не съм ти казвал да не ме слагаш в анкети? сега беше първия път но наистина не си уважил другите ми желания ;[ еми и ти не уважавам моето желание аз желая да не уважа твоите желания
Първоначално написано от YoungBloodZ че аз друг път не съм ти казвал да не ме слагаш в анкети? сега беше първия път но наистина не си уважил другите ми желания ;[ Венци, Електра си я баннал и тя сега иска да те питам защо.
Първоначално написано от pe6oskeiborda тва ще стане само ако станеш модератор аз и на юнгблъд не уважавам желанието ама той го едитва все пак Indistinct e модератор. И тя не иска да я слгаш в такава анкета с мен.
Първоначално написано от inewton Indistinct e модератор. И тя не иска да я слгаш в такава анкета с мен. мисля че не е това начина аз все още много искам да сложа карл юнг (блуд) и дивърджент но нямам избор
Първоначално написано от pe6oskeiborda мисля че не е това начина аз все още много искам да сложа карл юнг (блуд) и дивърджент но нямам избор Няма значение. Аз гласувам за YoungBloodZ и divergent.
Първоначално написано от inewton Няма значение. Аз гласувам за YoungBloodZ и divergent. как ще гласуваш за тях като ги няма в анкетата? а и аз да не съм някой разбивач на семейства? divergent си е с deitona22
Първоначално написано от YoungBloodZ как ще гласуваш за тях като ги няма в анкетата? а и аз да не съм някой разбивач на семейства? divergent си е с deitona22 Какво като ви няма? Аз пак мога да си гласувам. Тц, вие с нея сте по- хубава двойка, пък deitona ще си намери друга.
Правила