- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Bonjour кофаджий
Как сте бойни другари? Не бях влизал от половин година във форума и днес ми остана малко време та реших да видя каква е хавата. Сетих се за тийн годините ми хаха, дейба одъртях и аз.
Дайте да спретнем по една форумна среща с хората, които са от Пловдив? Има ли навити?
здр, майнак![]()
гледам още си в отлична форма![]()
Кво става и аз съм от Пловдив. Като си чуя името на хубавия град и веднага се включвам.С какво се занимаваш.
Майнии, и аз идвам натам другата седмица, изчакайте ме за тая форумна. :д
Здравейте отново, доста приятно ме изненадохте с тази активност и то виждам доста стари лица.
Здравей, братле, гледам модератор си станал. Честито, има промени. Да държиш нещата под контрол! Иначе за формата, благодаря, старая се. Същият съм си в момента, чат пат съм по-як и голям, чат пат по-изсъхнал и дребен, но не съм спирал от 5 години да тренирам ;д.
Здравей, никнейма ти ми е познат. Ти си също от старите кучета. Добре съм, благодаря, а ти?
Охоо ето една майничкаа айдее давай да организираме хората от нашият град за една форумна среща + тези, които смятат да идват насам. За мен това си е един от най-хубавите градове. Няма реализацията която София може да предложи, но е втори по големина и е доста по-спокойно. Иначе се занимавам с програмиране, а ти?
Бонжорно![]()
Добре си дошъл/дошла при нас ;д. Ще те изчакаме разбира се ;д.
Дайте сериозно да се разберем за форумната. Да разменим някакви координати на лично като фейсбук, защото един път в годината влизам туки като нищо както сега ми е интересно и носталгично и влизам...да ми изскочат други неща и да забравя ;д. А във фейс-а поне влизам вечерно време след работа ;д.
айде не правете срещата без мен,че ще садна още повече..![]()
Хах една без теб, после една и с теб. Ти нали заминаваш след 2 дена за някъде и няма да си в Пловдив
. На мен в петък след работа им е идеал картоф, че другата седмица ще ми е ад.. почвам и университета + работата. Ще бъдат теежки месеци ;д без очертаващи се грам почивки.
п.п Казвайте и останалите, които сте от Пловдив или смятате да идвате насам кога Ви е удобно ;д, за да може всеки да си организира нещата.
Последно редактирано от Shines : 09-19-2016 на 21:05
Вие май се гласите за среща на ветераните, ама все пак да си кажа, че идвам след две седмици към прекрасния ви град. :д
именно защото ще ти е ад,аз предлагам някоя от почивките !![]()
![]()
това пък,че сме се регистрирали преди незнам си колко време,не ни прави нещо кой знае какво,всеки да се чувства добре дошъл!
[QUOTE=Shines;11505338]Охоо ето една майничкаа айдее давай да организираме хората от нашият град за една форумна среща + тези, които смятат да идват насам. За мен това си е един от най-хубавите градове. Няма реализацията която София може да предложи, но е втори по големина и е доста по-спокойно. Иначе се занимавам с програмиране, а ти?
Mи аиде всички майни да заповядат(всъщност много мразя това обръщение) В момента с нищо не се занимавам. Напуснах работа. Животът ми е доста объркан напоследък. На 20 години съм откривам себе си. Нося се по скапания живот като найлонова торба брулена от вятъра.
(ако в това има смисъл).
аз се чувствам,сякаш съм се закачила на някой клон,няма проблеми.. Вие поне се носите там![]()
Глуупости, след 2 седмици ще направим нова среща, ако преди това се съберем. nexttt, правилна е написала, че няма никакво значение кой от кога има регистрация тук. Всеки, който има желание и възможност - да заповяда. Да, този петък например ще е идеално (23.09.2016).
Хах то и на мен много не ми допада думата "майни" ама ми е останала в речника особено като се лигавя. "Малко коте си значи" хаха, аз съм по-дърт мамка му
. То като се замисля и аз все още може би откривам част от себе си хаха, макар че започнах да работя по специалността си и общо взето всичко ми се наглася бавно, но славно (без пустите женски индивди.. пу, пу, пууу....) (нищо лично момичетата във форума
т.е вас хах ) . Асоцията с найлоновата торба наистина беше добро определение!
![]()
Давайте да разменим някакви контакти например фейсбук и да си направим една групичка там, защото ме съмнява всички да влизаме редовно тук.
п.п Няма да се давате момичета, продължаваме напред!![]()
. Важното е, че се държите на нещо и имате някаква опора
.
Кви мъже имаше в тоя Пловдив ехеее Баба все мокра ходеше
Ей преди време форумна среща сме щели да правим. Дайте тази година наистина да организираме нещо. Нищо, че от утре отново ми започва лудницата с работата и магистратурата
. За доброто старо време все ще измисля нещо
.
Ако се съберете повечко хора съм съгласен някой уикенд да дойда :}}.