- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Фън чат VOL.1
ще ми излезе по-тънко да си я оправя тук,пред това да бия път до Бургас![]()
елате вие декачвате се на колите,правите си екскурзия до София и такам
![]()
на първо време ще съм си с автобус или влакнататък ще видим
![]()
какъв ужасссне се разбрах нещо с тази кола,прекалено скъпа ми идваше за поддръжка
тази ми идва доста по-добре
![]()
о,абсурд .. лично за по-големите коли от голфа,оплаквания нямам.. за мен няма кола,която да вади по-добра возия от тях (говорим за един и същи ценови диапазон) мое мнение ;D
с астрата мъкним фризери печки мечки в голфа тва нз как ще стане
таурана си е ван,туарега си е джип,според мен няма много общо,не знам![]()
Много ясно да се факат, мамка им. По едни майни съм им теглил и без това, че само нерви. Ай сиктир, работата да ми върви, парички да има. А пък за по-голяма част от женските взимам бавареца на брат ми. Казвам някоя друга мила думичка, една почерпка тук и там и ще се лепкат като да не казвам какво - жалка работа. Много са продажни ей.
nexttt като каза бро и се сетих за една от бившите ми която по едно време взе да ми говори на брат и калъф![]()
wtf
.. дано и ти да не си като нея, че си б*ло майката
без извинение
.
Последно редактирано от Shines : 09-19-2016 на 21:00
случва се,но доста рядкопък и то е само към една приятелка с която сме доста близки
![]()
![]()
Хаха е щом е към някоя приятелка е окей, но съвет от мен не си го позволявай пред момче да го ръсиш ;д. Може и някой индивид да го хареса пък.. всякакви олигофрени има.
аз и без това съм планирала да си остана сама с 100 котки и да доживея старините си щастлива,няма проблеми !![]()