Да сяда divergenta, че ти и без това не си интересна (не че тя е).
Първоначално написано от inewton Да сяда divergenta, че ти и без това не си интересна (не че тя е). Тоз па,защо искаш жената ми да седа? А,да не си мислите че после аз ще седна.
Първоначално написано от deitona22 Тоз па,защо искаш жената ми да седа? А,да не си мислите че после аз ще седна. Никва жена не ти е. Тя с други се...
Първоначално написано от inewton Никва жена не ти е. Тя с други се... Знам,но отрича.А Пумба и ПешоБезскетийборда не си признават. Ай,за да не е спам---->Гледала ли си "Хачико"?
Първоначално написано от deitona22 Знам,но отрича.А Пумба и ПешоБезскетийборда не си признават. Ай,за да не е спам---->Гледала ли си "Хачико"? Не
Първоначално написано от deitona22 Знам,но отрича.А Пумба и ПешоБезскетийборда не си признават. Ай,за да не е спам---->Гледала ли си "Хачико"? Ама и Пумбата ли я пори? Гледала съм го. Нали ти ми го беше препоръчал. Много ми хареса.
Първоначално написано от inewton Ама и Пумбата ли я пори? Гледала съм го. Нали ти ми го беше препоръчал. Много ми хареса. Па и с него видях закачки,а после мен обвинява Ти па от кога стана жена ?! Въпроса беше за Смайлито.
Първоначално написано от deitona22 Па и с него видях закачки,а после мен обвинява Ти па от кога стана жена ?! Въпроса беше за Смайлито. Мани я тая. Тя с всеки се опитва. Ама и ония са едни... Вместо от уважение към теб да й откажат, те се възползват. Като се подигравам сам на себе си не оставям работа за теб, затова.
Първоначално написано от deitona22 Знам,но отрича.А Пумба и ПешоБезскетийборда не си признават. Ай,за да не е спам---->Гледала ли си "Хачико"? Прекалявате вече честно
Първоначално написано от divergent Прекалявате вече честно Ти като не си му верна... Аз съм за това- да следя моралната чистота.
Първоначално написано от deitona22 Тоз па,защо искаш жената ми да седа? А,да не си мислите че после аз ще седна. Че защо да не седнеш?
Правила