.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 116

Hybrid View

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Вярно е, нали виждаш че се опитвам да обясня на sladura89 ! Трудно му е да приеме действителността, аз се опитвам да му помогна !
    Всеки човек си живее в различна действителност аз приемам моята, а ти твоята и е повече от ясно, че няма как да живея в твоята действителност!

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Всеки човек си живее в различна действителност аз приемам моята, а ти твоята и е повече от ясно, че няма как да живея в твоята действителност!
    Действителността е тази, която отговаря на фактите - всичко друго са фантазии и измислици .

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Действителността е тази, която отговаря на фактите - всичко друго са фантазии и измислици .
    Фактите може да не са истински, даже живота тук може да е лъжа, а този в съня да е истинският!
    Всеки вижда нещата по различен за него си начин, но въпреки това тази негова действителност е вярна, а не фантазия, всички хора са различни, както цветовете на дъгата са различни! Всеки човек с едното око вижда по различно от колкото с другото с едното по-бяло, с другото малко по-жълто, но това не значи, че нещата които вижда различно са фантазия! Все пак мисълта и фантазията са две сходни неща, а мисълта след време се превръща в действия, които осъществяват тази мисъл, следователно мисълта поражда действия и се осъществява!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си