.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

Юкоку
    Guest
    Навлизаш в средите на титанични въпроси датиращи от самото съществуване на разума.
    И кожата не е реално красива, симетрията не е привлекателна, любовта не съществува извън социалната рамка, а отвъд тази рамка ти съществуваш.
    Отвъд човека, отвъд чувствата ти продължаваш.

Аз съм, поне така смятам, изпаднал в подобно състояние.
    Проблемът е, че при мен въпросите са се преобразували в погнуса, която се надига всеки път когато ми се остави време да помисля, но там е и проблемът, колкото повече го мислиш, толкова повече ще пропаднеш в мрежата от въпроси.
    Единственият лек е да срещаш колкото се може повече хора, било то просто кафе или дадено занимание, колкото повече се социализираш толкова по-бързо забравяш за тези въпроси.

Цитирай Първоначално написано от Юкоку Виж мнението
    Навлизаш в средите на титанични въпроси датиращи от самото съществуване на разума.
    И кожата не е реално красива, симетрията не е привлекателна, любовта не съществува извън социалната рамка, а отвъд тази рамка ти съществуваш.
    Отвъд човека, отвъд чувствата ти продължаваш.

Аз съм, поне така смятам, изпаднал в подобно състояние.
    Проблемът е, че при мен въпросите са се преобразували в погнуса, която се надига всеки път когато ми се остави време да помисля, но там е и проблемът, колкото повече го мислиш, толкова повече ще пропаднеш в мрежата от въпроси.
    Единственият лек е да срещаш колкото се може повече хора, било то просто кафе или дадено занимание, колкото повече се социализираш толкова по-бързо забравяш за тези въпроси.

Ще добавя само към това което казваш - Толкова по бързо забравяш че си в матрицата ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си