Първоначално написано от inewton Ти ме наричай както искаш. На теб ти е позволено всичко. Бе баш всичко не.Бившата Костенурка сигурно с кеф би дала банан. Я кажи верно за тоя подпис.До вчера не беше с такъв,как стана номера?
Първоначално написано от deitona22 Я кажи верно за тоя подпис.До вчера не беше с такъв,как стана номера? http://www.teenproblem.net/forum/sho...1#post11507551
Първоначално написано от deitona22 Бе баш всичко не.Бившата Костенурка сигурно с кеф би дала банан. Я кажи верно за тоя подпис.До вчера не беше с такъв,как стана номера? Виж в начало, най-горната тема ...
Първоначално написано от fanton1 Виж в начало, най-горната тема ... А ти можеше да се въздържиш от безсмисления си коментар в онази тема, капъшка такава!
Първоначално написано от YoungBloodZ А ти можеше да се въздържиш от безсмисления си коментар в онази тема, капъшка такава! Ам ... по темата ми е коментара, не виждам проблем да говоря.
Първоначално написано от fanton1 Ам ... по темата ми е коментара, не виждам проблем да говоря. Да разбирам ли, че искаш за подпис това, което си написал?
Първоначално написано от YoungBloodZ Да разбирам ли, че искаш за подпис това, което си написал? Аз не искам (за сега може би след време ще реша че искам)
Първоначално написано от fanton1 Аз не искам (за сега може би след време ще реша че искам) Значи не си писал по темата.
Първоначално написано от deitona22 Бе баш всичко не.Бившата Костенурка сигурно с кеф би дала банан. Я кажи верно за тоя подпис.До вчера не беше с такъв,как стана номера? Ама аз няма да споря, ти се неспасяем случай, така че можеш да ме наричаш както искаш. Казах ти, с пари.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Ама аз няма да споря, ти се неспасяем случай, така че можеш да ме наричаш както искаш. Казах ти, с пари. Спасяем съм,ама го няма човека който да ме спаси. Първоначално написано от YoungBloodZ http://www.teenproblem.net/forum/sho...1#post11507551 Chek it.
Правила