.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 82

Hybrid View

Голям фен Аватара на Maleficus
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    psychopath, ти си жив не съм те засичала отдавна
    За жалост не е имал късмета да бъде герой и да умре защитавайки честта на някаква си коза, дето и без това спи с най добрия му приятел от 20 батки в ситуация, която е можело да бъде избегната от всеки човек с четвърт мозък, здрави очи и добър вкус в жени... Смисъл Психопат разсъжденията ти са наистина типични... Не казвам ,че това е грешно и ненормално, но рано или късно човек трябва да израстне над топките си и да започне да оценява живота, здравето си и най вече колко е безмислено да отговаряш и реагираш на провокации.. Ако се чудиш защо има и са се случвали ужасни неща света, то е защото прекалено много хора мислят типично и са готови да правят глупости, за да се доказват... Добре дошъл в този клуб, заповядай един калашник, една каска и отивай да покажеш на разумните хора, колко куршума в дупето са нужни, за да разбереш, че не винаги секса си заслужава след това... Всеки пък, когато добавим момиче в мъжка ситуация ИКЮТО на мъжа пада до 50 и аз си клатя главата, колко жестока е природата, но после осъзнавам, че преди всичко е важно човечеството да оцелее, за това трябва да оцелеят жените, пък мъжете са.. заменини
    Последно редактирано от Maleficus : 09-30-2016 на 15:04

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    ...
    Време е да почнеш пак да си пиеш редовно хапчетата.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Време е да почнеш пак да си пиеш редовно хапчетата.
    Моля те, поне ти ни отърви от аутизма му. Вярно форум и всеки си има мнение, но си има няква позволена граница на налудничавост.

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Моля те, поне ти ни отърви от аутизма му. Вярно форум и всеки си има мнение, но си има няква позволена граница на налудничавост.
    Викаш позволените лични мнения са само тези, които ти харесват на теб, са ти логични на теб и се нравят на ограничената ти представа за морално ? Ама добре, то и без това единствения начин да обориш мой аргумент е като ме баннат Смисъл ако останат само дъски като теб във форума с удоволствие сам ще спра да влизам, да не взема да се заразя с вашата скучна болест... Моля те от сърце обаче, единственото, което ще те помоля е да не ползваш термини, които не познаваш добре, като аутизъм... Нека те поправя... По скоро може да ме определиш като социопат ако държиш да не звучиш като идиот... Но и този термин е доста над скромните ти повърхностни познания ..
    Последно редактирано от Maleficus : 10-01-2016 на 15:30

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    Викаш позволените лични мнения са само тези, които ти харесват на теб, са ти логични на теб и се нравят на ограничената ти представа за морално ? Ама добре, то и без това единствения начин да обориш мой аргумент е като ме баннат Смисъл ако останат само дъски като теб във форума с удоволствие сам ще спра да влизам, да не взема да се заразя с вашата скучна болест... Моля те от сърце обаче, единственото, което ще те помоля е да не ползваш термини, които не познаваш добре, като аутизъм... Нека те поправя... По скоро може да ме определиш като социопат ако държиш да не звучиш като идиот... Но и този термин е доста над скромните ти повърхностни познания ..
    кви аргументи, бе, хабиби? веднъж, провокирана от теб, те попитах каква литература четеш, откъде е извора на тази нравоучителна, екзистенциална дрисня, която се опитваш да котираш под формата на тестостеронен вариант на космополитън и кво? защо не ми отговори? много си далеч от самообраза, който си изградил в главичката си. 'мн съм вървежен сред жените, бате, никоя не ми отказва'. от къв *тийт* (тук си представи цинична дума) тогава се оплакваш от тях? ето, виж ъглимен, грозен, посредствен, беден, глупав => никоя не му връзва. чест му прави единствено, че си го признава и донякъде мизогинията му е оправдана. но животът е гаден за всички в различна степен. примиряваш са. а този приап си ляга с всяка и не е доволен? ехехехех, парадоксче (?)
    колкото до аутизма.., виж уикито, барем си се припознал.

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    кви аргументи, бе, хабиби? веднъж, провокирана от теб, те попитах каква литература четеш, откъде е извора на тази нравоучителна, екзистенциална дрисня, която се опитваш да котираш под формата на тестостеронен вариант на космополитън и кво? защо не ми отговори? много си далеч от самообраза, който си изградил в главичката си. 'мн съм вървежен сред жените, бате, никоя не ми отказва'. от къв *тийт* (тук си представи цинична дума) тогава се оплакваш от тях? ето, виж ъглимен, грозен, посредствен, беден, глупав => никоя не му връзва. чест му прави единствено, че си го признава и донякъде мизогинията му е оправдана. но животът е гаден за всички в различна степен. примиряваш са. а този приап си ляга с всяка и не е доволен? ехехехех, парадоксче (?)
    колкото до аутизма.., виж уикито, барем си се припознал.
    Помолих те като човек да не боравиш с термини, които са отвъд възможностите ти да ги възприемеш точно и напълно Рядко ползвам уикито като не разбирам нещо, защото там може да пише всеки, включително и хора като теб Единствения парадокс, е че смяташ, че щом един мъж има жена до себе си и е сексуално задоволен и желан, би трябвало да не говори така... Принципно ще си права, ако имах ИКЮ под 90, но за жалост това не ми стига, пък и след известно време и секса доскучава... Играта е забавна, когато е трудно... Сега това не ми стига и просто искам да споделя вижданията си за женската природа, тъй като тази тема ми е близка до сърцето Предпочитам да не споделям автори, така всеки ще иска да спори с мен
    Последно редактирано от Maleficus : 10-01-2016 на 17:41

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си