- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Наръчник на психопата
За жалост не е имал късмета да бъде герой и да умре защитавайки честта на някаква си коза, дето и без това спи с най добрия му приятел от 20 батки в ситуация, която е можело да бъде избегната от всеки човек с четвърт мозък, здрави очи и добър вкус в жени... Смисъл Психопат разсъжденията ти са наистина типични... Не казвам ,че това е грешно и ненормално, но рано или късно човек трябва да израстне над топките си и да започне да оценява живота, здравето си и най вече колко е безмислено да отговаряш и реагираш на провокации.. Ако се чудиш защо има и са се случвали ужасни неща света, то е защото прекалено много хора мислят типично и са готови да правят глупости, за да се доказват... Добре дошъл в този клуб, заповядай един калашник, една каска и отивай да покажеш на разумните хора, колко куршума в дупето са нужни, за да разбереш, че не винаги секса си заслужава след това... Всеки пък, когато добавим момиче в мъжка ситуация ИКЮТО на мъжа пада до 50 и аз си клатя главата, колко жестока е природата, но после осъзнавам, че преди всичко е важно човечеството да оцелее, за това трябва да оцелеят жените, пък мъжете са.. заменини![]()
Последно редактирано от Maleficus : 09-30-2016 на 15:04
Викаш позволените лични мнения са само тези, които ти харесват на теб, са ти логични на теб и се нравят на ограничената ти представа за морално ? Ама добре, то и без това единствения начин да обориш мой аргумент е като ме баннатСмисъл ако останат само дъски като теб във форума с удоволствие сам ще спра да влизам, да не взема да се заразя с вашата скучна болест... Моля те от сърце обаче, единственото, което ще те помоля е да не ползваш термини, които не познаваш добре, като аутизъм... Нека те поправя... По скоро може да ме определиш като социопат ако държиш да не звучиш като идиот... Но и този термин е доста над скромните ти повърхностни познания
..
Последно редактирано от Maleficus : 10-01-2016 на 15:30
кви аргументи, бе, хабиби? веднъж, провокирана от теб, те попитах каква литература четеш, откъде е извора на тази нравоучителна, екзистенциална дрисня, която се опитваш да котираш под формата на тестостеронен вариант на космополитън и кво? защо не ми отговори? много си далеч от самообраза, който си изградил в главичката си. 'мн съм вървежен сред жените, бате, никоя не ми отказва'. от къв *тийт* (тук си представи цинична дума) тогава се оплакваш от тях? ето, виж ъглимен, грозен, посредствен, беден, глупав => никоя не му връзва. чест му прави единствено, че си го признава и донякъде мизогинията му е оправдана. но животът е гаден за всички в различна степен. примиряваш са. а този приап си ляга с всяка и не е доволен? ехехехех, парадоксче (?)
колкото до аутизма.., виж уикито, барем си се припознал.
Помолих те като човек да не боравиш с термини, които са отвъд възможностите ти да ги възприемеш точно и напълноРядко ползвам уикито като не разбирам нещо, защото там може да пише всеки, включително и хора като теб
Единствения парадокс, е че смяташ, че щом един мъж има жена до себе си и е сексуално задоволен и желан, би трябвало да не говори така... Принципно ще си права, ако имах ИКЮ под 90, но за жалост това не ми стига, пък и след известно време и секса доскучава... Играта е забавна, когато е трудно... Сега това не ми стига и просто искам да споделя вижданията си за женската природа, тъй като тази тема ми е близка до сърцето
Предпочитам да не споделям автори, така всеки ще иска да спори с мен
![]()
Последно редактирано от Maleficus : 10-01-2016 на 17:41