Какви спортове си тренирал досега и какво тренираш сега ?
баскетбол 3-4 години, тренирам в залата от 4 години, тренирах ММА, но го спрях, защото не мога да го комбинирам с тежестите и университета на този етап. В момента просто си ходя на фитнес. Преди се занимавах по-трибойски, по тежко и за сила, сега се опитвам да сваля някакви килограми, за да съм по-атлетичен
Имаш ли книжка,ако да-шофираш ли и каква кола имаш,ако не-каква кола искаш да имаш след време?
имам книжка, не карам, защото не ми харесва. Не е моето нещо сякаш, въпреки че искам да си цъкам, но просто стреса зад волана ми идва в повече в момента. Карам семейната опел астра 1,6 комби :Д Влюбил съм се в BMW 120 
Помниш ли си първата целувка-разкажи как се случи.
ебати нещастника, кво ми копираш въпросите, първата беше на едно копонче, бях много нагъл and i sealed the deal, но първа, която да е както искам - в смисъл такова романтично както трябва с адекватни чувства и т.н. малко като на дивергента още не съм имал :Д We don't always get what we want
Какво харесваш на Юин?
много неща
Имаш ли брада/можеш ли да пускаш брада?
имам няква ама не е особено готина :Д
Любима игра(компютърна/на конзола)?
цъкам LoL от 5 или 6 години, но иначе има много други, които ми допадат. примерно Warthunder ми е една от любимите игри, стратегиите тип Stronghold, защото на старкрафт, warcraft и AoE неш не можах да съм голям фен. Battlefield, CoD, CS стандартна работа :Д Rainbow six изглежда супер яка, ама нямам параметри да я цъкам ;/