.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Както са казали момчетата по- горе, това е анестетик, който намаля чувствителността. Освен нормалното му предназначение се използва и в секс индустрията. Много от презервативите за задържане (Durex Perform, Long Love и т.н) се съдържа и в спрейовете.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от blackbear1 Виж мнението
    Както са казали момчетата по- горе, това е анестетик, който намаля чувствителността. Освен нормалното му предназначение се използва и в секс индустрията. Много от презервативите за задържане (Durex Perform, Long Love и т.н) се съдържа и в спрейовете.
    забрави да рекламираш аналните топчета
    сигурно и с тях изпитваш голям кеф

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    забрави да рекламираш аналните топчета
    сигурно и с тях изпитваш голям кеф
    Ще ме извиняваш приятелче, ама къде пише, че не трябва да рекламирам марки или продукти, когато става дума за искане на мнение? Аз не ги рекламирам, защото не ги разбирам, но щом ти им правиш реклама явно е от личен опит.
    Последно редактирано от blackbear1 : 10-04-2016 на 20:13

Брат, ако е само за експеримента - давай. Само не се закачай по тия глупости.

Цитирай Първоначално написано от belphegor Виж мнението
    Брат, ако е само за експеримента - давай. Само не се закачай по тия глупости.
    Нямам намерение да се вманиачавам в тия неща. Както казах това е експеримент за разнообразен сексуален живот, по- младите ще ме разберат, че рано или късно ти става банално и искаш разнообразие, смяна на обстановка, използване на различни медикаменти и т.н. А старците, които обичат да клатят по 5 минути и да оставят жените си незадоволени си е техен проблем. Ще го изпробвам и ще споделя с вас какъв е бил ефекта.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си