Да, правил/а съм фейк профил/и.
Не, никога не сам имал/а фейк профил.
Първоначално написано от Indistinct То да беше трудно.. Да. Сега е видях тавтологията Не,ама грам не съм го търсил.Нямам и намерения да го правя. Дишай спокойно. Бтв,дай жега за подписите. Първоначално написано от YoungBloodZ вЕрно? Я ми го дай, че тя нещо не иска. Костенурка Костенуркова-Да търтъл
Последно редактирано от deitona22 : 10-03-2016 на 17:41
Първоначално написано от deitona22 Бтв,дай жега за подписите. Тя е безсилна. Аз казвам кога да се сложат!
Първоначално написано от YoungBloodZ Тя е безсилна. Аз казвам кога да се сложат! Хехехех ,малко й трябва и веднага всички ще получим подписи,даже сам ще искаш да си ги сменяме всеки ден Първоначално написано от Indistinct Симона няма да е доволна за използването на името й. Като се замисля, някой скоро да я е виждал? Герганчие,с някой нейде прелюбодейства.
Първоначално написано от deitona22 Хехехех ,малко й трябва и веднага всички ще получим подписи,даже сам ще искаш да си ги сменяме всеки ден Герганчие,с някой нейде прелюбодейства. Ха. Ха. Ха. Не говори така за момичето.
Първоначално написано от Indistinct Ха. Ха. Ха. Не говори така за момичето. Няма па,ще говоря къ си искам,Костенурке!
Виж "облака" с етикети
Правила