.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Зима иде

Hybrid View

Мега фен Аватара на Rakshy
    8 kg за няколко месеца.... you gone get fat, boy

и не броиш протеина и фъстъченото масло... дафък!? :Д тва само от шейкове и бухане на маслото ще имаш едни солидни 500 калории сигурно

не знам как го сметна, но аз съм с BMR на около 2000 ккал, а съм 86-7 кг, спокойно мога да качвам при 2800ккал дневно, ти си 72 и приемаш двойно повече калории, how come?

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    you gone get fat, boy
    Стига е, няма :Д

8кг в рамките на 6-7 месеца мисля че не е толкова зле (октомври до март). Реално някаде към половината от тия килограми ще са мазнини които ще трябва да свалям после. Просто диетата ми не е толкова на ниво и съм се премирил с тва че ще кача малко мазнини. Нямам време нито мерак да седя в кухнята с часове и да изхарча маса пари за "правилно" хранене, така че се премирявам и продължавам напред. А и трябва да имам занимавка да свалям преди лятото, прогрес е важно да има; сега на горе, после надолу. Като секса е, не може само на вътре. Може би Грозния ще се включи да ти обясни по подробно :Д

Калорийте ги броя за шейковете и маслото, имах в предвид че не ги включвам към бройката яденета на ден, демек ми се водят snacks. Просто съм се изразил не правилно.

Моя БМР е 1700, но тва е базов номер. След тва добавяш фактор активност, и след тва още 500-600 калорий отгоре за да качвам килограмите които искам. Без да се ровя, мисля че формулата за мен беше нещо от рода на 1700(БМР)*1.7(фактор активност) + 600= 3500 дневно. Понеже не ги броя всеки ден калорийте, най вероятно има доста варияция при мен така че този номер е просто орантировачен. Аз основно гледам да ям по 5 пъти на ден (г/д порцийте на око) и да хапвам по малко масло, фъстъци, някой друг плод. Ако взема да качвам пък прекалено бързо, ще настройвам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си