- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена
Влюбена съм в едно момче в училище. Как да се държа за да ме забележи и какво да направя за да ме хареса. Благодаря предварително!
кажи му здрасти за начало
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Аз не знам каква точно е ситуацията, колко добре се познават и т.н., но ако предположим, че са в един клас, значи се познават. В такъв случай бих предложил тя да го заговаря, просто колкото да покаже, че има някакъв интерес към него, за да може и той да я забележи.
Да и при мен е така, той е една година по-голям.
Смисъл виждала съм го, че някой път ме гледа, но това не е нищо. Искам да му привлека повече вниманието
Падаш на колене, извърташ му една и 100 процента ще те забележи, няма начин ...
Колкото и клиширано да звучи.....бъди себе сиКакъв по-добър вариант от това ? Или това да представиш друг образ е по-добър вариант? Следствие на което ти едва ли ще бъдеш щастливата. Просто бъди себе си.И все пак,ако си говорите е голям + , понеже знам ,че и това го има.Не знаеш как да говориш с него и после гледаш какво ? Принципно така стоят нещата при много от нас.Така че, не му мисли много, бъди себе си.Не се опитвай да му се харесаш ,защото той това ще го види.И не мога да ти гарантирам дали ще те отблъсне след това, но ако е свестен...не би му се понравило.