Първоначално написано от inewton Ми щом не искаш. Щото знам резултата.И няма да е вярна анкетата.
Първоначално написано от deitona22 Щото знам резултата.И няма да е вярна анкетата. Модераторите ще проверяват ИП-та
Първоначално написано от Dwyd96 Модераторите ще проверяват ИП-та Единия от тях има 2 фейка,тъй че кел файда.
Първоначално написано от deitona22 Единия от тях има 2 фейка,тъй че кел файда. То модераторския е фейк Aма тва си остава между нас тримата.
Първоначално написано от Dwyd96 То модераторския е фейк Aма тва си остава между нас тримата. никой не го знае тва.
Първоначално написано от Dwyd96 То модераторския е фейк Aма тва си остава между нас тримата. dreamwalker-ски, нали?
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton dreamwalker-ски, нали? Не споменавай името господне напразно.. Ако е дриймуокър, то това е най-шизофрениралия потребител от всички нас.
Първоначално написано от Dwyd96 Не споменавай името господне напразно.. Ако е дриймуокър, то това е най-шизофрениралия потребител от всички нас. Повече от мен? Обиждаш ме. Ще докладвам!
Първоначално написано от Dwyd96 .... http://www.teenproblem.net/a/1-lubov...arenite-mazhe/ - Най-малки пениси имат жителите на Северна Корея, където средната дължина е 6,96 сантиметра
Първоначално написано от Dwyd96 Модераторите ще проверяват ИП-та Те са менте модератори. Нямат такива права.
Първоначално написано от inewton Те са менте модератори. Нямат такива права. Дали? Я питай Грозния и ще видиш, че точно по IP го излових.
Първоначално написано от YoungBloodZ Дали? Я питай Грозния и ще видиш, че точно по IP го излових. Не си много добър с ИП-тата явно
Първоначално написано от inewton Те са менте модератори. Нямат такива права. Менте модератори,менте поп,менте диктатор..само ментета тука. Добре чче съм аз,един тру да има.
Първоначално написано от inewton Те са менте модератори. Нямат такива права. Благодаря.
Първоначално написано от Indistinct Благодаря. б.костенурке,кога ще върнеш истинската Костенурка?
Първоначално написано от deitona22 б.костенурке,кога ще върнеш истинската Костенурка? Това е истинската Костенурка.
Първоначално написано от Indistinct Това е истинската Костенурка. Ноуп.Менте е.Затова и си б.к(К)остенурка ти вече.(който както реши,с малка или с голяма буква). Официално ви позволявам да й казвате така,ако решите.
Правила