Първоначално написано от inewton Прие ли? Сигурно. Ама на мен си ми е забавно. Не... Това е неморално Пък и ме кефи да ги гледам как се мъчат с елементарни неща. На мен тази година ми стана интересна Сигурно, защото най-накрая имаме свестен професор и асистентка.
Първоначално написано от Dwyd96 Не... Това е неморално Пък и ме кефи да ги гледам как се мъчат с елементарни неща. На мен тази година ми стана интересна Сигурно, защото най-накрая имаме свестен професор и асистентка. Ама и парите са си пари. Аз бих приел (и съм приемал веднъж). На мен не. Не е нормално на първа лекция теоретичен физик да ми идва с лабораторна престилка, а отдолу само по потник...
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Ама и парите са си пари. Аз бих приел (и съм приемал веднъж). На мен не. Не е нормално на първа лекция теоретичен физик да ми идва с лабораторна престилка, а отдолу само по потник... Тоя сигурно е от "партията" на Лъчко.
Първоначално написано от Dwyd96 Тоя сигурно е от "партията" на Лъчко. Лъчко каза, че иска да се жени (за жена). От тоя и педерас не става. Или е лъжец.
Първоначално написано от inewton Лъчко каза, че иска да се жени (за жена). От тоя и педерас не става. Или е лъжец. Хахаха.. Първоначално написано от papugai hahaha смешник с малка пишка жените се смеят на твоите 7 а пред моите 9 припадат от страх Да страх ги, щото само венозно ще го усетят. П.С Не разбирам защо си обсебен от члена ми.. Почваш да ме съмняваш...
Първоначално написано от Dwyd96 П.С Не разбирам защо си обсебен от члена ми.. Почваш да ме съмняваш... 7см не могат да обсебят никого, ама са в състояние да убият от смях
Първоначално написано от papugai 7см не могат да обсебят никого, ама са в състояние да убият от смях Забавен си като сгазена котка..... И два пъти по-грозен.
Правила