.
Отговор в тема
Страница 19 от 58 ПървиПърви ... 915161718192021222329 ... ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 1436
    Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Някоя, която пребивава доста по- дълго тук от теб, а и не пиша в кофата, няма как да се знаем.
    Ми ти и тук пишеш по веднъж на 2 седмици
    освен да си писала на ЛС да те сложат
    което води и до други въпроси

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Kоя па е тая?!
    p.s.пее*раст си ти Д*еба,научи се да цензурираш
    Ти пък кой си
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Ти пък кой си
    Аз съм си аз.И теб не те знаех,докато някой не те спомена нейде из темите ;д

Ти пък кой си
    най-черния във форума
    по цвят, иначе е някъв бял по смелост

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    най-черния във форума
    по цвят, иначе е някъв бял по смелост
    Негър,трай си.

Ох леле
    Питаме ли бичи.ричи вече

Ричи

Как се чувстваше преди година и как се чувстваш сега, каква промяна виждаш у себе си за този период
    Какво мислиш за президентските избори, и бтв има ли свестни кандидати (прегледах ги бегло и разбира се се наби на очи само лошото)
    С колко деца се виждаш
    Къде би отгледала челядта и къде/в каква форма би искала да се обучават
    Какво за теб означава ограничаване на свободата
    Би ли търпяла в името на нещо такова отраничение?
    В колко обичаш да си лягаш?
    А в колко обичаш да ставаш?
    Как изглежда сутринта-мечта за теб
    Помниш ли си сънищата
    Какво закусваш когато си вкъщи?
    Шофьор ли си?
    Харесва ли ти София?
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Ох леле
    Ричи
    Как се чувстваше преди година и как се чувстваш сега, каква промяна виждаш у себе си за този период
    Като се замисля, нещата не са се променили особено от миналата година, да не кажа, че се сблъсквам със сходни проблеми, разликата е, че преди се опитвах всячески да избягам от тях, докато сега подлагам всичко на дълбок размисъл, което ми влияе недобре на моменти, но пък вярвам, че е предшественик на период, в който активно се заемаш да поемеш нещата в свои ръце.
    Станала съм по- търпелива за определени неща, както и по- избухлива за други, смятам, че се балансират.

Какво мислиш за президентските избори, и бтв има ли свестни кандидати (прегледах ги бегло и разбира се се наби на очи само лошото)
    Президентът по принцип е пионка и с издигнатите кандидати целта е институцията съвсем да се изпразни от каквато и да е същност. Изненадана съм само от всеобщото роптаене и модерните фейсбукарски протести, оставащи си в мрежата, относно издигнатия кандидат на гербаджиите, на които преди няколко години им се даде картбланш. Аз лично не съм очаквала по- адекватен кандидат, ако изобщо можем да говорим за адекватност в партията на пожарникарчо. Не е толкова непридвидим ходът им да поставят баш безличен фигурант, за да се отвлече вниманието.

С колко деца се виждаш
    Къде би отгледала челядта и къде/в каква форма би искала да се обучават
    В идеалния случай- с двечки- от всяко по едно. Бих се радвала и на три, ако имам времеви и финансов ресурс. Бих си ги отгледала в родната страна, не мога да си представя да градя дом и семейство сред чужди порядки, които не са ми по вкуса, нито пък през деня да си говорят на неродния език и чак когато се приберат за вечеря, „по задължение“ да думат на български, защото мама и тати все пак са решили да бъдат малко патриотични. Не мерси.
    Ако визираш дневна, т.е. нормален клас и присъствие в училище, или индивидуална, определено не бих ги лишила от този вид социални контакти. Информацията, което за съжаление е единственото, което получаваме от учебния процес, се научава по един или друг начин, но взаимоотношенията и характерът не се формират току- така. (Поясни, ако си имала нещо друго предвид с въпроса)

Какво за теб означава ограничаване на свободата
    Би ли търпяла в името на нещо такова ограничение?
    Неписана забрана/приканване/стимулиране да се придържаш към някакво статукво, а не към собствените си виждания и принципи, като цяло невъзможността да изразяваш себе си. Това за мен е най- голямото ограничение, което ще ме терзае но да, бих търпяла в името на близък човек/близки хора, но за краен период от време и определено не когато съм подложена на такова ограничение от тяхна страна.

В колко обичаш да си лягаш?
    Ами доста късно, през нощта съм по- продуктивна и винаги, когато имам възможност, започвам да върша важните неща след 4-5 следобяд и седя будна обикновено до към 4-5 сутринта. Има нещо романтично в тишината на нощта и спокойствието, което ти носи.
    А в колко обичаш да ставаш?
    Знам в колко не обичам да ставам и то е рано, преди 10-11 много трудно бих станала самичка, ако денят ми е свободен.
    Как изглежда сутринта-мечта за теб
    Умерено късно събуждане в компанията на любим човек. Сгушване и милувки под завивките, ако е хладно. И закуска в леглото- обичам да ям в леглото особено сутрин, когато съм още сънена.
    Помниш ли си сънищата
    За съжаление да, повече сънувам кошмари отколкото хубави сънища.
    Какво закусваш когато си вкъщи?
    Рядко закусвам, но ако закусвам е нещо бързо- плод и/или мляко, понякога започвам и от сутринта с обяда, ако съм се успала повечко.
    Шофьор ли си?
    Не, нямам книжка.

Харесва ли ти София?
    Не ми харесва. Неприветлива, студена, мръсна, на немалко места порутена, шумна и претъпкана, взимаща енергията ти. Само докато изминеш някоя от главните улици, се натъкваш на забавни и нетолкова забавни случки с жителите ѝ.
    Но тук съм израснала и само нея чувствам като дом и винаги се връщам. Не са ме пращали на село през лятото, когато бях малка, така че всичките ми мили спомени са свързани с нея и са се развивали по счупените пейки, в смога и градския шум. Та, не, не я харесвам, обичам си я.
    така

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    кога ще кажеш че си успяла в живота?

можеш ли да кажеш че вършиш нещо до съвършенство ?

а доволна ли си от това което правиш в края на нещата?

каква позиция те устройва в живота (отговори на този въпрос така както го разбираш)

колко истини има на този свят?

а колко справедливости?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Ми ти и тук пишеш по веднъж на 2 седмици
    освен да си писала на ЛС да те сложат
    което води и до други въпроси
    всъщност нещата са доста по-задълбочени в случая само се чудя кой на кого дърпа конците понякога
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Опиши как изглеждаш + кила, ръст и тнт?
    Оценяш ли се като хубава или не и защо, т.е. какви са ти комплексите и как се бориш с тях?

Град
    София
    Mi тъй като не те знам,не съм сигурен какво да питам.
    Четеш ли книги? Ако да-коя ти е любима и коя четеше сега?
    Има ли някой филм който гледаш отново и отново без да ти омръзне?
    Гледаш ли GoT?
    Спортуваш/спортувала ли си ? Ако да,какво ?
    За какво мечтаеш?
    Колко деца искаш да имаш?
    Работиш ли ? Ако да,какво?
    Кой набор си?
    Имаш ли шофьорска книжка,ако да-каква кола караш,ако не-искаш ли да имаш?
    Ще гласуваш ли на изборите? И на референдума?
    Каква музика слушаш? Любим изпълнител/група?

Засега това.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Ще гласува. И ти ще гласуваш, ако действително си на 21 години тъй като изборите този път са задължителни. Нищо, че последното квадратче в бюлетината е "Не подкрепям никой от изброените кандидати" или нещо такова. Тъй че, на 6ти Ноември да си пред избирателната секция.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Dagichka
    имаш ли си термосче? :д
    как се справяш с хората, които ти лазят по нервите и с които по прицнип не би общувала, но се налага заради работа/уни или нещо подобно?
    как се успокояваш в стресови ситуации?
    любимо място (природно) в България?

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    мега тъпата си ако мислиш че това което правиш е сладко или забавно
    уууууууууууууууууу

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Ще гласува. И ти ще гласуваш, ако действително си на 21 години тъй като изборите този път са задължителни. Нищо, че последното квадратче в бюлетината е "Не подкрепям никой от изброените кандидати" или нещо такова. Тъй че, на 6ти Ноември да си пред избирателната секция.
    Винаги съм гласувал и ще гласувам ,независимо дали е задължително или не.
    Сега основно заради референдума ще ходя.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Винаги съм гласувал и ще гласувам ,независимо дали е задължително или не.
    Сега основно заради референдума ще ходя.
    къв референдум бе, пичага, всичко отпадна :Д (на слави нещата ги отхвърлиха и изобщо няма да ги пускат или ако пуснат то ще са 2-3 от въпросите)

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    къв референдум бе, пичага, всичко отпадна :Д (на слави нещата ги отхвърлиха и изобщо няма да ги пускат или ако пуснат то ще са 2-3 от въпросите)
    Знам,следя нещата.Останаха 3 въпроса,но махнаха най-важните,защото не са им удобни.

Град
    системата дегоба
    тоя референдум няма да ми напълни джоба нито ще промени нещо без значение какви са резултатите след него

ако ще има промени няма да ги усети народа а мафията дето управлява щото ще има по-малко хора за подкуп и тн

иначе

тъй като изборите този път са задължителни.
    друг път са задължителни
    тъпаците си мислят, че като си измислят няква глупост и хората ще тръгнат да гласуват
    субсидиите за партиите ги определят според брой гласували
    а дори да отбележиш, че не гласуваш за никого, пак ще те водят гласувал и ще вземат повече кинти

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    мега тъпата си ако мислиш че това което правиш е сладко или забавно
    уууууууууууууууууу
    я не се занимавай с мен бе, глупачо

ричи, според теб какъв е смисълът на живота, ама честно, и защо мислиш така?

употребяваш ли някакви наркотици, леки,тежки и какво мислиш за тях

Град
    Sofia
    кога ще кажеш че си успяла в живота?
    Когато след n години се обърна назад и си кажа, че през последните еди- колко си години съм се чувствала удовлетворена от това, което съм била и съм правила, без да се е налагало да правя компромис със себе си като личност.

можеш ли да кажеш че вършиш нещо до съвършенство ?
    а доволна ли си от това което правиш в края на нещата?
    Когато знам, че нещо ще ми отнеме време и усилия, трудно се карам да започна да го върша, но започна ли, подхождам педантично и честно казано не съм оставала разочарована. Определено ме движи максимата, че или не правиш нещо, или го правиш на 200%.

каква позиция те устройва в живота (отговори на този въпрос така както го разбираш)
    Гледам да се стремя към несъзерцателна позиция. Имам склонност да размишлявам над видяното/преживяното, а по- полезно е да го ползваш като коректив за бъдещите си действия.

колко истини има на този свят?
    а колко справедливости?
    Не съм от почитателите на „всичко е относително“ и „колкото хора, толкова и истини“. За мен изповядване на подобни принципи говори за дефицити в морала на индивида, респективно и за липсата на „справедливост“ в нравствения му речник. Та в този ред на мисли- истината е една, възприятията- много.
    Справедливост на практика не мисля, че има. Щеше да има, ако могат да се отъждествят стореното и неговото противодействие, т.е. има винаги 2 страни. А те обикновено имат различни и когато преценката им е различна, то тази връзка се къса.

Опиши как изглеждаш + кила, ръст и тнт?
    Оценяш ли се като хубава или не и защо, т.е. какви са ти комплексите и как се бориш с тях?
    Висока съм, нормално сложена, не страдам нито от затлъстяване, нито от прекомерна слабост, понастоящем със сравнително светла коса, с тъмно кафеви очи. Харесвам се, да и отдавна вече не ми е фикс идея как изглежда всяко детайлче по мен. Доста съм падала и съм се удряла като малка и имам/имах няколко белега, който дълго ме тормозиха, но не бих казала, че са комплекси. Комплексите ми са свързани по – скоро с мен като човек, характер. Не се боря с тях, държа си ги, смятам, че са неразривна част от всеки и при правилното им ‚третиране‘ дори двигател за по- добро Аз.
    бам

Град
    Sofia
    Четеш ли книги? Ако да-коя ти е любима и коя четеше сега?
    По принцип чета, да, но напоследък ми липсва концентрация, за да се съсредоточа и вървят бавно.
    Една от любимите ми е "Спасителят в ръжта", харесвам и почти всичките на Бредбъри. В момента чета биографична за Дейвид Ковърдейл и пътят му в музикалната кариера.

Има ли някой филм който гледаш отново и отново без да ти омръзне?
    Да, "Усещане за жена". Гледала съм го над 10 пъти и го харесвам много.
    Гледаш ли GoT?
    Гледам го, да. Но много бавно се развива действието и последните 2 сезона с мъка ги изгледах, последния мисля, че даже го Fast forward-вах.

Спортуваш/спортувала ли си ? Ако да,какво ?
    В момента конкретен спорт не. Спортувала съм много неща, но за по 2-3 месеца като по- малка. Омръзват ми. Баскетбол, волейбол, лека атлетика, художествена гимнастика, тенис на корт- само него го играх 2 години.

За какво мечтаеш?
    За крайно простички неща на прима виста, които за изпълнение може би не са от най- лесните, всъщност. Общо взето да имам хора до себе си, на които мога да разчитам безусловно и постоянно, независимо дали са семейство, приятели или любим.
    Да имам хубаво и стабилно семейство, защото в крайна сметка след гадния ден на работа, се прибираш при него, когато си болен, разчиташ на него, когато си радостен, това са хората, които споделят радостта ти и така години наред.

Колко деца искаш да имаш?
    Казах горе. Двечки или 3 при възможност.

Работиш ли ? Ако да,какво?
    До скоро, да. В момента-не.

Кой набор си?
    91
    Ще гласуваш ли на изборите? И на референдума?
    Решила съм да гласувам по принцип.

Каква музика слушаш? Любим изпълнител/група?
    Не се придържам към конкретен стил. Харесвам рок балади и групи като Whitesnake, Rainbow, Scorpions, Purple и т.н.

Засега това.
    Добре

Град
    Sofia
    изборите този път са задължителни.
    ъъъ sure ;д

Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    Буквално термос ли или е някво модерно във форума нарицателно за вибратор?

как се справяш с хората, които ти лазят по нервите и с които по прицнип не би общувала, но се налага заради работа/уни или нещо подобно?
    Ами имам трудности да си замълча или да действам пасивно спрямо тях и да заобикалям проблема. Ако ми вредят по някакъв начин или работата им оказва влияние и на моята, се разправям и казвам директно, че не може така. Ако просто ме дразнят като поведение и реакции, гледам да не им чувам гласа или да се сблъсквам с фейса им.

как се успокояваш в стресови ситуации?
    Не се. Изживявам си ги напълно и чакам да отмине, за да мога да продължа нататък. Не мога да потискам неща за дълго време, колкото и да се опитвам и ако го направя, после избиват с двойна сила.

любимо място (природно) в България?
    Едно мостче до Щъркелово гнездо. Ходила съм като малка 5-6 пъти и ми беше много спокойно и уединено. Това са движещите за мен неща, когато искам да съм сред природата.
    ето
    Последно редактирано от therichbitch : 10-09-2016 на 21:40

Ако нещата са черно-бели, не следва ли, че трябва да се стремим към максимална чистота на съзнанието и живота, ако искаме да достигнем нравствено съвършенство?
    Какво е твоето аз-идеално ?
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми