.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от anonimna:D Виж мнението
    Опасност да си бременна винаги има, ако ще и с презерватив да го правите, може да е 1%, ама си го има. Второ, много си се шашнала и от притеснението не ти идва, в това съм на 100% сигурна. Трето, не се забременява чак толкова лесно, но това, че го правите без, не е като да не означава, че сте безотговорни. Доверие, доверие, ама чак пък толкова. Ако ви се става родители на по 14-15-16/ не знам на колко си / продължавайте. Иначе препоръчвам употребата на презерватив.
    Сега вече ще имаш едно наум занапред и ще се вразумиш поне. Силно ме съмнява да си бременна. Просто се поуспокой и ще ти дойде.
    Пс: как ви е готино да ви клепат в сперма бе
    Човек ти разбираш ли че съм се паникьосала ;д постоянно го мисля дали съм дали не ;д защо ми закъснява ;д питам приятелки , те ми казват че няма опасност и е нормално да ми закъснее след полов акт ;д и съм се шашнала супер много ;д и относно как ни е готино да ни клепат хахах ами просто става и след това се къпеш добре или се подсушаваш хахах

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от dragimismehyrko_69 Виж мнението
    Човек ти разбираш ли че съм се паникьосала ;д постоянно го мисля дали съм дали не ;д защо ми закъснява ;д питам приятелки , те ми казват че няма опасност и е нормално да ми закъснее след полов акт ;д и съм се шашнала супер много ;д и относно как ни е готино да ни клепат хахах ами просто става и след това се къпеш добре или се подсушаваш хахах
    Хахха, то остана и да не се къпете след това Иначе ми е ясно, че си се шашнала, но ти както си имаш и проблеми с цикъла, хептен няма от какво да се стряскаш. Иначе и на мен ми е познато. Ние винаги го правим с презерватив, но покрай смяната на сезоните, това че се разболях и други фактори, цикълът ми беше по-различен от обикновено. И понеже по незнайни причини от два месеца имам неистов апетит, си помислих, че съм бременна. Пуу, шаш и паника си беше . Тъй че напълно те разбирам. Просто вече ще знаеш да го правите с презерватив

Цитирай Първоначално написано от anonimna:D Виж мнението
    Хахха, то остана и да не се къпете след това Иначе ми е ясно, че си се шашнала, но ти както си имаш и проблеми с цикъла, хептен няма от какво да се стряскаш. Иначе и на мен ми е познато. Ние винаги го правим с презерватив, но покрай смяната на сезоните, това че се разболях и други фактори, цикълът ми беше по-различен от обикновено. И понеже по незнайни причини от два месеца имам неистов апетит, си помислих, че съм бременна. Пуу, шаш и паника си беше . Тъй че напълно те разбирам. Просто вече ще знаеш да го правите с презерватив
    Одеве съм 13:30 си направих теста и НЕ СЪМ БРЕМЕННА! товар ли , камък ли там паднаха ми от сърцето като видях само една червена чертичка ;дд сега съм спокойна,на гинеколог съм в петък за преглед.Да попитам има ли възможност теста Sure Check да дава че не съм,а всъщност да съм ;д!? Или вече е прекалено...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си