- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Извинявам се
Е от името на всички турци аз трябва да свърша мръсната работа защото друг не иска така:
-Извинявам се че не можахте да си защитите държавата
-Извинявам се че избихме толкова от хората ви
-Извинявам се че ви взимахме децата и ги правихме наши Войници (еницари)
-Извинявам се че изнасилихме жените ви който вие не можахте да защитите
е това е радвайте се
Ох радвам се, нещо друго има ли ?
Death is not the end, it is only the beginning
Извинявам се че Турция е по стабилна държава от България по икономическо отношение и по военно
Извинявам се че спираме ИДИЛ на границата със Сирия трябва да ги оставим и да ви унищожат
Btw Нали знаеш, че ИДИЛ има претенции и за територии, които са в Турция?
И ти турчин ли си (роден в Турция, турски гражданин) или си помак... Понеже разликата е огромна
Още нещо... Сунит/Шиит си?
Последно редактирано от Dwyd96 : 10-11-2016 на 09:07
Извинявам се, че уж си турчин, а пишеш на български и живееш в България. Ти си менте турчин.![]()
Нещо не си разбрал. Цигани в България няма!
https://www.youtube.com/watch?v=qAdsm_qqMy4
"ако имаш мустаци, значи си турчин"
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Песента ме кефи
А иначе с такива "турци" лесно може да се оправим, една танкова бригада и за 1 час сме спестили няколко милярда на бюджета
Сега се сетих нещо за тва "ако имаш мустаци, значи си турчин"... Момчетата в Столипиново до пубертета са цигани, като почне да им расте мустак еволюират в турци..Tия там са покемони
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.