- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
Груб идиот
Don't judge my story by the chapter you walked in on.
Държи се доста грубо напоследък и използва само мръснишки аватари.
мисли ме за отмъстителен
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Това бях аз,не той
Отмъстителен е
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Със сигурност не заслужава толкова хубав подпис!
не ме мисли за отмъстителен
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Разправя тук и там как и до какво се събуждал.
Некво никво подобие на човек.
Последно редактирано от deitona22 : 10-11-2016 на 18:04
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Малко глуповат ми изглежда
Don't judge my story by the chapter you walked in on.
Не трябва да е на свобода, но няма къде да го приемат, тъй като затвориха единствената лудница в неговото селище.
Ми..менте модератор.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Менте рокаджия. Ходи по чалготеки...
Много настойчив.
Има нужда майка и(форумната й ) да си я прибере.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Прекалено е свестен за тоя форум
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Неорентиран екземпляр.Грешка на природата,като един друг съфорумник ,чието име започва с АгентМ и свършва на Ура.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..