- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
Знае кога тя е в цикъл... Всичко сочи към грях.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Харесва музиката на Бах, обича виното. Абсолютен дон! Изискан!
Дава, смисление отговори, от днес съм във форума, нямам много наблюдение, стигнах до този извод от няколкото теми които прегледах.
Млад и зелен, още не се е отровил от атмосферата във форона. :д
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Има богат набор от умения повечето, които включват човек с повече власт от него... Има слухове,че си търси чирак момиче, да предаде всичките си умения, но дами внимавайте какво си пожелавате ! Не всяка уста има природните характеристики да поеме толкова много знания и умения на един път !
Много ме радва, напомня ми на Индистинкт понякога в изказванията си.![]()
Благородно момиче, което пази здравето на хората само като се разхожда..
Убиец на плочки и плочки убийци, затова и обмислят проект да направят и тротоарите от паве, въпреки че в България няма много танкове..За жалост... Всяко добро си има последствия и ефекта на пеперудата слон действа зле на Япония и се очаква цунами и следващото лято...
Последно редактирано от Maleficus : 10-12-2016 на 09:23
Има някаква връзка с космоса май, получава сигнали от кораба майка.
Любовта й е като сахара, като котешки език, като шкурка, но тя не е виновна, че натуралната й лубрикация е повредена от претъркване... Учените споделят, че този екземпляр е единствената ни надежда ако някога сме изправени пред разрушителната сила на черна дупка, защото само бялата дупка може да противодейства достатъчно ! Борбата между бялата и черната дупка е безмилостна, всяка опитва да погълне другата, но доброто и светлото винаги побеждават, защото сме расисти предимно...
Последно редактирано от Maleficus : 10-12-2016 на 09:52
ПТ(за жена ми):Нещо не е на кеф.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..