Как сме, какво правим? Между другото направо ме е страх да се обръщам към теб в мненията си, че нали съм в изпитателен срок...
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Първоначално написано от divergent Как сме, какво правим? Между другото направо ме е страх да се обръщам към теб в мненията си, че нали съм в изпитателен срок... Добре сме, очакваме с нетърпение да стане 17:00, а и е петък все пак. Иначе уж работим... Къв изпитателен срок?
Първоначално написано от YoungBloodZ Добре сме, очакваме с нетърпение да стане 17:00, а и е петък все пак. Иначе уж работим... Къв изпитателен срок? Настоящо-бъдещият ми съпруг има съмнения за заигравка между мен и теб...
Първоначално написано от divergent Настоящо-бъдещият ми съпруг има съмнения за заигравка между мен и теб... Добре, аз няма да пиша повече тук.
Първоначално написано от YoungBloodZ Добре, аз няма да пиша повече тук. Държа ви под око!Особено Пумба! Това не значи че не може да се обръщате един към друг.
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Първоначално написано от deitona22 Държа ви под око!Особено Пумба! Това не значи че не може да се обръщате един към друг. Не се притеснявай за Пумбата, никой към никого няма мераци.
Първоначално написано от divergent Не се притеснявай за Пумбата, никой към никого няма мераци. Точно така! Първоначално написано от divergent Е сега дай да не си говоря с никого от мъжки пол във форона, че да не ядосвам настоящо-бъдещият съпруг... Добре, приема се.
Първоначално написано от YoungBloodZ Добре, аз няма да пиша повече тук. Е сега дай да не си говоря с никого от мъжки пол във форона, че да не ядосвам настоящо-бъдещият съпруг...
Правила