Първоначално написано от deitona22 Държа ви под око!Особено Пумба! Това не значи че не може да се обръщате един към друг. Не се притеснявай за Пумбата, никой към никого няма мераци.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Първоначално написано от divergent Не се притеснявай за Пумбата, никой към никого няма мераци. Точно така! Първоначално написано от divergent Е сега дай да не си говоря с никого от мъжки пол във форона, че да не ядосвам настоящо-бъдещият съпруг... Добре, приема се.
Първоначално написано от YoungBloodZ Точно така Абе аз като почна да наричам някой потребител,според аватара му,и другите почват и те
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Първоначално написано от deitona22 Абе аз като почна да наричам някой потребител,според аватара му,и другите почват и те Леле леле, дейтона води тенденциите...
Първоначално написано от divergent Леле леле, дейтона води тенденциите... Въй,чвиек,майна права си Ти ме затрудняваш,щото ги сменяш само.
Първоначално написано от deitona22 Въй,чвиек,майна права си Ти ме затрудняваш,щото ги сменяш само. Еми този мисля да го задържа за по-дълго. Ако на теб ти харесва, разбира се. И не съм майна още.
Първоначално написано от divergent Еми този мисля да го задържа за по-дълго. Ако на теб ти харесва, разбира се. И не съм майна още. Харесва ми.Предния беше депресарски,макар и Фреди. В Майнащад си ,значи си майна
Правила