Първоначално написано от YoungBloodZ M? Че ще пишеш на твойто бейби.
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Първоначално написано от deitona22 Че ще пишеш на твойто бейби. Тя не принадлежи на мен... Само я уча да плува.
Първоначално написано от YoungBloodZ Тя не принадлежи на мен... Само я уча да плува. Не не, принадлежи ти. Дръж си я, че да не се притеснявам за съпруга.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Първоначално написано от divergent Не не, принадлежи ти. Дръж си я, че да не се притеснявам за съпруга. Тя не е моя. Ти си я дръж.
Първоначално написано от YoungBloodZ Тя не е моя. Ти си я дръж. Аз си имам кого да си държа, не се притеснявай.
Първоначално написано от divergent Аз си имам кого да си държа, не се притеснявай. А има ли какво да държиш? За това повече се притеснявам.
Първоначално написано от YoungBloodZ Тя не принадлежи на мен... "Само" я уча да "плува". fixed. Първоначално написано от YoungBloodZ baby_baby, сърдит съм ти Опа,назряват вече дрязги.Спокойно,другия път като я учиш да ..."плува" няма да си сърдит .
Последно редактирано от deitona22 : 10-14-2016 на 18:02
Първоначално написано от deitona22 fixed. Така е, прав си, аз написах същото.
Първоначално написано от YoungBloodZ Така е, прав си, аз написах същото. Не съм ти позволявал да поправяш мои коментари! Ще се оплача на партьорката ти по..."плуване"! И на б.Костенурка.
Първоначално написано от deitona22 Не съм ти позволявал да поправяш мои коментари! Ще се оплача на партьорката ти по..."плуване"! И на б.Костенурка. Не съм правил нищо такова. Ако съм поправял то щеше да си пише "Последно редактирано от YoungBloodZ".
Първоначално написано от YoungBloodZ Не съм правил нищо такова. Ако съм поправял то щеше да си пише "Последно редактирано от YoungBloodZ". Бях сложил кавичките,не се прави. Бтв,къде е жена ми?
Правила