Първоначално написано от deitona22 Бях сложил кавичките,не се прави. Бтв,къде е жена ми? Тук съм, съкровище
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Първоначално написано от divergent Тук съм, съкровище Къде беше ,мило?
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Първоначално написано от deitona22 Къде беше ,мило? На театър и после на още по-голям театър на имения ден...
Първоначално написано от divergent На театър и после на още по-голям театър на имения ден... Видях Весело ти е било. п.с.Пумба и да мрънкяш че пишеме тука..ич ми не е "плезещо се човече".
Първоначално написано от deitona22 Видях Весело ти е било. п.с.Пумба и да мрънкяш че пишеме тука..ич ми не е "плезещо се човече". Развалиха ми цялата вечер, сега няма и с кого да си поговоря даже... Голяма забава. Тъжно съм. Пумбата няма да мрънка, ТУЙ Е ЧАТ!
Първоначално написано от divergent Развалиха ми цялата вечер, сега няма и с кого да си поговоря даже... Голяма забава. Тъжно съм. Пумбата няма да мрънка, ТУЙ Е ЧАТ! Дауече си ми..иначе нема да си тъжно. така е,няма право и да мрънкя! Пумба,шах с пешката!
Първоначално написано от deitona22 Дауече си ми..иначе нема да си тъжно. така е,няма право и да мрънкя! Пумба,шах с пешката! Оправдания. Между другото, като съм ти одобрила аз заявката за оная група във фб, винаги като харесаш нещо там, ми излиза известие...
Правила