.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 154

Hybrid View

Мега фен Аватара на divergent
    Някой има ли идея дали съществува нещо като интимен афтършейв за жени? Искам някакъв продукт, който да нанасям върху триъгълника след бръснене, против раздразнение на кожата. Въпросът ми може и да ви се стори тъп, ама аз пак да питам.
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Някой има ли идея дали съществува нещо като интимен афтършейв за жени? Искам някакъв продукт, който да нанасям върху триъгълника след бръснене, против раздразнение на кожата. Въпросът ми може и да ви се стори тъп, ама аз пак да питам.
    розова вода с няколко капки масло от чаено дърво

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Не знам дали в бг го има това чудо- Deumavan Creme. Позапаси се с мостри- нанася се малко количество и стигат за дълго време

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си