Първоначално написано от deitona22 Пумба,викат те ;д Това е за теб.
Първоначално написано от YoungBloodZ Това е за теб. Не,не.Като се плези е за теб.Тайния код,уви вече разгадан. Ако беше питала "как сте" тогава щях да отговоря.
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Първоначално написано от deitona22 Не,не.Като се плези е за теб.Тайния код,уви вече разгадан. Ако беше питала "как сте" тогава щях да отговоря. А защо не обратното? Да разкрия ли сега как изневеряваш на divergent с baby_baby? Ама няма да го правя, че не съм чак такъв интригант.
Първоначално написано от YoungBloodZ А защо не обратното? Да разкрия ли сега как изневеряваш на divergent с baby_baby? Ама няма да го правя, че не съм чак такъв интригант. Аз го знам това, споко.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Първоначално написано от YoungBloodZ Ама няма да го правя, че не съм чак такъв интригант. Я пак? Бъркаш човека,интриджънт Пумба. дивергент да не си правила коремни преси ?
Първоначално написано от deitona22 дивергент да не си правила коремни преси ? аха.
Първоначално написано от divergent аха. Нали знаеш кой "спорт" помага също много за коремните преси ?;д
Първоначално написано от deitona22 Нали знаеш кой "спорт" помага също много за коремните преси ?;д не
Правила