.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Hybrid View

Понеже вече не ми пука от това какво мислят хората мисля че вече нямам комплекси. Знай че щом си на дъното ти не можеш да паднеш по-ниско, докато хората са по високо от теб те винаги рискуват да паднат по-ниско. Аз просто си живея живота разхождам се сам по тъмните улици и като някои нещо се изнерви аз изпитвам удоволствие че човекът които се ядосва или страда е паднал по-ниско. Нали знаеш, щом съм вече съм тъпак аз не мога да бъда отново тъпак. Но щом общителния и забавния човек се сдуха, ще му коства много да си върне пак популярността. Точно тези неща ме накараха да си избия комплексите и вече гледам на хората като някакви деца без значение дали са по-малки или по-големи от мен. Това че на години е по-голям от мен не го прави по-голям от мен психически. Вече не намирам проблемите ми като минуси но точно обратното. Моята психика не ме прави аллах или нещо такова... просто вече не се притеснявам от това какво мислят хората. И въпреки всичко аз все още имам още много проблеми.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от Рандомммм Виж мнението
    Нали знаеш, щом съм вече съм тъпак аз не мога да бъда отново тъпак.
    5тата поправка

Цитирай Първоначално написано от Рандомммм Виж мнението
    Понеже вече не ми пука от това какво мислят хората мисля че вече нямам комплекси. Знай че щом си на дъното ти не можеш да паднеш по-ниско, докато хората са по високо от теб те винаги рискуват да паднат по-ниско. Аз просто си живея живота разхождам се сам по тъмните улици и като някои нещо се изнерви аз изпитвам удоволствие че човекът които се ядосва или страда е паднал по-ниско. Нали знаеш, щом съм вече съм тъпак аз не мога да бъда отново тъпак. Но щом общителния и забавния човек се сдуха, ще му коства много да си върне пак популярността. Точно тези неща ме накараха да си избия комплексите и вече гледам на хората като някакви деца без значение дали са по-малки или по-големи от мен. Това че на години е по-голям от мен не го прави по-голям от мен психически. Вече не намирам проблемите ми като минуси но точно обратното. Моята психика не ме прави аллах или нещо такова... просто вече не се притеснявам от това какво мислят хората. И въпреки всичко аз все още имам още много проблеми.
    Съвземи се. Дрънкаш глупости.

А и по темата - за да впечатлиш една дама ти трябва:
    1. Самочувствие (реално)
    2. Чувство за хумор
    3. Независимост - да не си психически зависим от никого, да си си щастлив и сам. Да си си достатъчен.
    4. Да имаш приключенски дух - надявам се да ме разбереш какво имам предвид
    5. Лоялност
    6. Сигурност
    7. Добър външен вид
    8. Социален статут

Първите 4 са най-важни. Разбира се, няма как да имаш всичко на макс, колкото повече, толкова по-добре.
    А и забравих да добавя - трябва да си Бог в леглото.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си