Първоначално написано от Indistinct Кой е Харитов? Кой е Гергана? Първоначално написано от Dwyd96 Koй съм аз? Ти си Пепи.
Първоначално написано от YoungBloodZ Кой е Гергана? Ти си Пепи. Стига, че Пепи още не е намерил кой прави курсови по ТЕ
Първоначално написано от Dwyd96 Стига, че Пепи още не е намерил кой прави курсови по ТЕ Автора на темата прави, ама срещу заплащане във валута.
Първоначално написано от YoungBloodZ Автора на темата прави, ама срещу заплащане във валута. Заплащането не е проблем Авторът е проблемен
Първоначално написано от Dwyd96 Заплащането не е проблем Авторът е проблемен Не е вярно. Той е учил в най-елитния български университет.
Първоначално написано от YoungBloodZ Не е вярно. Той е учил в най-елитния български университет. в кой ?
Първоначално написано от Dwyd96 в кой ? ТУ.
Първоначално написано от Dwyd96 Стига, че Пепи още не е намерил кой прави курсови по ТЕ Антракса питай, май му беше любимия предмет. Може още да пази курсови и протоколи. Евентуално може и да е минал. :дд
Първоначално написано от tori Антракса питай, май му беше любимия предмет. Може още да пази курсови и протоколи. Евентуално може и да е минал. :дд Eдва ли ще е моя вариант... Предмета и на мен се очертава да ми е любим. Сигурно ще се наложи да отида и няколко пъти на изпит.. Да му се нарадвам
Първоначално написано от Dwyd96 Eдва ли ще е моя вариант... Предмета и на мен се очертава да ми е любим. Сигурно ще се наложи да отида и няколко пъти на изпит.. Да му се нарадвам Бе, не, той си мина ама бая се измъчи, помня. А и тия от електрониката в РУ и те се оплакваха от ТЕ. :дд
Правила