.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Супер фен Аватара на Runsss
    Град
    Sofia
    Глупости, същото нещо ми се случи преди 4-5 години .. Нищо особено, отиваш в районното супер изплашена (напразно), пишеш на един лист какво е станало; на така наречения 'следовател' му е все тая; не те пита нищо по същество, а само празни приказки и си тръгваш. Най-гадната част от това преживяване за мен беше, че кабинетът му беше примерно на 4тия етаж и за да се стигне дотам трябваше да се мине през всички коридори пълни с някакви пияници изпозаспали по пода на килиите.

Като цяло след 1 седмица ще си забравила за всичко

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от Runsss Виж мнението
    Глупости, същото нещо ми се случи преди 4-5 години .. Нищо особено, отиваш в районното супер изплашена (напразно), пишеш на един лист какво е станало; на така наречения 'следовател' му е все тая; не те пита нищо по същество, а само празни приказки и си тръгваш. Най-гадната част от това преживяване за мен беше, че кабинетът му беше примерно на 4тия етаж и за да се стигне дотам трябваше да се мине през всички коридори пълни с някакви пияници изпозаспали по пода на килиите.

Meн са ме викали за по-"страшни" неща.. И беше абсолютно същия шит Дори не пишех аз а следователя

BTW Как така килийте са на 4-я етаж

Супер фен Аватара на Runsss
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението

BTW Как така килийте са на 4-я етаж
    Не знам, не си спомням на кой етаж бяхме, ама съм сигурна, че минахме през 2-3 коридора пълни с някакви изпадняци, и си спомням, че изкачвахме стълби, може да са били на първия и да съм се объркала

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Runsss Виж мнението
    Глупости, същото нещо ми се случи преди 4-5 години .. Нищо особено, отиваш в районното супер изплашена (напразно), пишеш на един лист какво е станало; на така наречения 'следовател' му е все тая; не те пита нищо по същество, а само празни приказки и си тръгваш.
    бля бля бля
    веднъж ходила в районно и на база еднократно ходене тръгнала да дава мнение
    следващия път като те викнат, отидеш, а те вземат да те изнасилят
    ще почнеш ли да приказваш как всички отишли ги изнасилват

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си