Извинявам се ако съм пуснал темата в грешен раздел.. Моля преместете я
Така.. Започвам с това, че съм на 10. Продължавам с обяснение защо ми трябват 1000 лева и завършвам с.. Край хД
Пари ми трябват, защото аз и семейстовото ми жевеем в къща по стара от мен, стените на стаята ми са жълти.. Били са бели... Живея с мебели от времето на Win 3.11 (Вярвайте или не имам и такъв компютър лол).. Стаята ми е в плакати (преди беше на сестра ми), който ако махна ще се види.. Познайте какво, а на половината от хората на тях не съм фен.. Има 2 врати (Пак дървени) на желязна релса. Сега са строшени и стоят пред релсата. Най-малкото ми е стола - Нормален стол, но излющен на медиум (не макс).. Някой ще напише: Радвай се на това което имаш.. Нищо тук не е мое. Всичко е на майка ми, баща ми и сестра ми. Ужасно е. А още по-гадно е, че стаята ми е до хола и когато е пуснат телевизор, някой слуша музика или просто някой си говори със тия врати ВСИЧКО се чува.. Момче съм (само казвам). И не предлагайте да искам от родителите ми.. Отговорът е: Просто се усмихват...
А с 1000 лева ще си оправя всичко. Ако трябва дори гипсокартон (не мога да редя тухли все пак) ще си слагам. Сам.
Последно редактирано от DimitarTheRetard : 10-22-2016 на 15:28