Здравейте!Имам гадже от 2 години,и вече усещам намеците ,че трябва да го направим..Но има проблем ,аз идея си нямам какво и що есмисъл,след половия акт трябва ли да отида на гинеколог ,трябва ли да взимам някакви хапчета и т.н
Надявам се някой да ми помогне![]()
честно да ви кажа и аз бих искала отговор на това,защото ме е срам да говоря за това с майка ми или с някой друг![]()
От две години и усещаш намеци за секс .... Е изчакай още две, може и да го направите.
На гинеколог трябва да се ходи да, не само защото си правила секс, а и за профилактични прегледи. Хапчетата са твой избор, смисъл зависи какъв метод решиш да използваш.
Е то и аз искам да лижа някоя, ама за съжаление никоя не обича да я лижат, ако питам някоя или мълчи или ме псува!![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не е задължително тогава да ходиш на гинеколог
Просто се пазете с презервативи или противозачатъчни но според мен първото е по-добре отколкото до се тъпчеш с химия
Разбрах, че няма общо за съжаление заглавието ме подведе, много манипулативно написано за оралната любов, после се оказа, че пише само за свирките, не и за лизането, в което няма логика със заглавието! Мхм, как да намеря аз, ако можех да съм намерил! Или като ги питам мълчат, или ме обиждат или ми искат пари, аз естествено оставам със заключението, че не обичат да ги лижат, ако обичаха щяха да си искат или поне като ги питам да ми дадат!![]()
![]()