Първоначално написано от inewton Ама как се оправдаваш, грешниче... Хората, на които им е чиста работата не се оправдават. Не се оправдавам. Ти си далеч по-грешен от мен,тъй че...
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Първоначално написано от deitona22 Не се оправдавам. Ти си далеч по-грешен от мен,тъй че... Щом казваш. Но по- добре е да си признаеш греха, нежели да гориш в гента огнена вовеки. Ама щом не искаш...
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от Dwyd96 Зависи колко е плитко И от други неща зависи.
Първоначално написано от Indistinct И от други неща зависи. Май не го разбра за какво говори ;д
Първоначално написано от deitona22 Май не го разбра за какво говори ;д Мисля, че ти не можеш да подразбереш отговора ми.
Първоначално написано от Indistinct Мисля, че ти не можеш да подразбереш отговора ми. Или него не разбрах правилно.
Първоначално написано от deitona22 Или него не разбрах правилно. Няма да се изненадам, ако е и двете.
Първоначално написано от Indistinct Няма да се изненадам, ако е и двете. Ю ар подценяваш ми.
Първоначално написано от deitona22 Ю ар подценяв-ing ми. * Спазвай глаголното време.
Първоначално написано от Indistinct * Спазвай глаголното време. Ти сега ме подценяваш,така че времето си е точно.Не ми се пишеше думата на "английски"
Първоначално написано от deitona22 Не ми се пишеше думата на "английски" Като не го знаеш...
Първоначално написано от Грозния Като не го знаеш... Ръмбел,написал съм английски в кавички. И кво правиш тука,като те дразни как пиша? Плийс,лийв.Ю ар нот уелкъм хиър.
Първоначално написано от Indistinct И от други неща зависи. Но основно е от това колко е плитко
Grozen ti si dobre doshal tuk
Първоначално написано от Dwyd96 Grozen ti si dobre doshal tuk Не,не го дразни това,а това:Ъгли,ю ар нот уелкъм хиър.
Aз не се опитвам да го дразня.
Първоначално написано от Dwyd96 Aз не се опитвам да го дразня. И аз. Тва си е майне тема,та си пиша хау аз искам.
Първоначално написано от Dwyd96 Но основно е от това колко е плитко И това колко малък е удавникът.
Първоначално написано от Indistinct И това колко малък е удавникът. Е това вече от теб не го очаквах
Първоначално написано от deitona22 Е това вече от теб не го очаквах Той сам си го изпроси.
Първоначално написано от Indistinct И това колко малък е удавникът. Oще ли говорим за водни басейни ? BTW Ти такива си ги избираш явно
Първоначално написано от Dwyd96 Oще ли говорим за водни басейни ? BTW Ти такива си ги избираш явно Аз мислех, че говорим за океани.. Иронизирах теб.
^Има играя тука. Кимчо,малка е за теб..а и ти си...малък,за нея явно
Първоначално написано от deitona22 ^Има играя тука. Кимчо,малка е за теб..а и ти си...малък,за нея явно Това щях да го изтрия, ако не бях такъв съвестен модератор..
Първоначално написано от Indistinct Това щях да го изтрия, ако не бях такъв съвестен модератор.. Нарушил ли съм нещо ?
Правила