Първоначално написано от Smrazqvashta т'ва е мъж илллллллллллллллллллллл Ти сериозно ли?
Първоначално написано от YoungBloodZ илллллллллллллллллллллл Ти сериозно ли? от 1 до 10, от 1% до 100% или - Да или Не ?
Първоначално написано от Smrazqvashta от 1 до 10, от 1% до 100% или - Да или Не ? Всичко.
Първоначално написано от YoungBloodZ Всичко. Виж под каската. Мисля, че някои форумци са се точили на мъжа от моята снимка.
Нали ПЕШО?
Първоначално написано от Smrazqvashta Нали ПЕШО? Ама съм леко разочарован. Мислех, че това си ти...
Първоначално написано от YoungBloodZ Ама съм леко разочарован. Мислех, че това си ти... Аз съм далеч по готина. И доста скромна.
Pic or not true.
Значи не е вярно.
Добре.
Първоначално написано от Smrazqvashta Добре. Не виждам да имам получено ЛС със снимков материал...
Първоначално написано от Smrazqvashta Нали ПЕШО? умерено хубава е има токчета и дупе
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Първоначално написано от pe6oskeiborda има токчета и дупе Не пречи.
Първоначално написано от YoungBloodZ Не виждам да имам получено ЛС със снимков материал... Да напомня.
Първоначално написано от YoungBloodZ Да напомня. Виж пак.
Първоначално написано от Smrazqvashta Виж пак. Все още нищо.
Първоначално написано от YoungBloodZ Все още нищо. А сега?
Първоначално написано от Smrazqvashta А сега? Сега вече получих. Наистина си по-готина.
Първоначално написано от YoungBloodZ Сега вече получих. Наистина си по-готина.
прати и на мен смразяваща Първоначално написано от YoungBloodZ Да напомня. пратих ти
Първоначално написано от pe6oskeiborda прати и на мен смразяваща Липсата на запетайка ме обърква... Искаш аз да ти пратя снимка на смразяваща ли? Първоначално написано от pe6oskeiborda пратих ти Изтрих го и не съм го отварял даже.
Първоначално написано от YoungBloodZ Липсата на запетайка ме обърква... Искаш аз да ти пратя снимка на смразяваща ли? Изтрих го и не съм го отварял даже. исках тя да ми прати снимката беше на кака ми
искам и аз да видя кака ти ?
пратих ти я
Първоначално написано от pe6oskeiborda снимката беше на кака ми ееееееееееееееее прецаках се :Х
Правила