.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Exclamation Какво да направя? ПОМОЩ!!

Здравейте,аз съм момче на 15. Харесвам едно момиче още от пролетта.Тя също е на 15.Тогава не се познавахме лично,но лятото на една фен среща за една група се запознахме. Станахме много близки приятели.От август месец излизаме всеки уикенд: аз,тя и още няколко човека от групичката ни.Един ден като бяхме сами си говорихме 3-4 часа за живота и открихме че имаме страшно много общи работи.Като почнеш от любим стил музика чак до еднакви преживявания в детството и в момента.От скоро почнах и да я сънувам и постоянно да мисля за нея.Да и призная ли? Страх ме е,че ако и кажа и тя не изпитва същото сигурно ще си развалим приятелството.Наистина ми трябва съвет от вас хора.

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Класика в жанра.
    Спокойно,едва ли има човек,който не е минал през същия или подобен филм.Каниш я да се видите двамата,ако се получат нещата-каниш я пак и така в един момент ще ти стане ясно дали има нещо повече.Ако ли пък не-здраве да е,няма да е последната.

Nostradamuss
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LadyTerrible Виж мнението
    Класика в жанра.
    Спокойно,едва ли има човек,който не е минал през същия или подобен филм.Каниш я да се видите двамата,ако се получат нещата-каниш я пак и така в един момент ще ти стане ясно дали има нещо повече.Ако ли пък не-здраве да е,няма да е последната.
    Мхм права е ! Каниш я, харчиш, каниш я пак, харчиш пак, като свършат парите преди да си разбрал дали ще се получи нещо здраве да е ! Не е последната, другия път се постарай да имаш достатъчно пари да стигнеш до резултата, че любовта не е евтина !

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Цитирай Първоначално написано от Nostradamuss Виж мнението
    Мхм права е ! Каниш я, харчиш, каниш я пак, харчиш пак, като свършат парите преди да си разбрал дали ще се получи нещо здраве да е ! Не е последната, другия път се постарай да имаш достатъчно пари да стигнеш до резултата, че любовта не е евтина !
    За какви пари говориш,бе мен... На 15 е момчето,най-много да я черпи един топъл шоколад.Като започнете да ги развивате тези теории,че жените и срещите струват пари направо падам. Колко "ще му струва" да я покани да се разходят в някой парк? Смешнотии.
    Не знам какви са разпространените вярвания,но аз като бях на 15 изобщо не съм очаквала като изляза с някое момче да ми се купува нещо или да ми се плаща.Тук става дума за детска работа. Не учете момченцата така,че утре ще писнат,че жените са материалистки.
    Последно редактирано от LadyTerrible : 10-30-2016 на 16:43

Повече от фен Аватара на qkataa_123
    Ами според мене и кажи че я харесваш

Кажи си бе, пък каквото стане

Според мен си кажи, нищо не губиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си