Първоначално написано от Indistinct Зайчето ми харесва. Радвам се за това, аз харесвам ушите на дрехата.
Death is not the end, it is only the beginning
Първоначално написано от fanton1 Какво ми е на аватара ? Предпочиташ язовеца на Мура ? Предпочитам да сте хетеро всичките, защото така не се чувствам в безопасност.
Първоначално написано от Indistinct Зайчето ми харесва. на мен ми харесва сивия фон
Първоначално написано от YoungBloodZ Предпочитам да сте хетеро всичките, защото така не се чувствам в безопасност. Чакай чакай, от къде реши че не съм ?
Първоначално написано от fanton1 Чакай чакай, от къде реши че не съм ? Хомо аватара ти показва друго...
Първоначално написано от Dwyd96 на мен ми харесва сивия фон На мен синята коса.
Първоначално написано от fanton1 Чакай чакай, от къде реши че не съм ? Изписано ти е на челото.
Първоначално написано от YoungBloodZ Изписано ти е на челото. Това е за Мура, а не за мен, което ми напомни да го потърся..
Първоначално написано от Indistinct На мен синята коса. Вие маалко като малките деца, а ?
Първоначално написано от Indistinct На мен синята коса. И пиратската превръзка на заека
Първоначално написано от fanton1 Вие маалко като малките деца, а ? Извинявай, голямото дете... Тонкаа, никога няма да пораснеш!
Първоначално написано от YoungBloodZ Извинявай, голямото дете... Тонкаа, никога няма да пораснеш! Знам, винаги ще съм отвеян и ще съм повече във въображението ми от колкото в реалноста.
Първоначално написано от fanton1 Знам, винаги ще съм отвеян и ще съм повече във въображението ми от колкото в реалноста. Забрави да споменеш и гей.
Първоначално написано от YoungBloodZ Забрави да споменеш и гей. Ааа това не съм, мура нещо се опитваше да ме направи гей ама накрая се отказа + имам момиче което ме иска както и аз нея, няма как да съм гей
Първоначално написано от Dwyd96 И пиратската превръзка на заека И розовото копче на ухото.
Първоначално написано от Indistinct И розовото копче на ухото. На мен копчето не ми харесва... Но пък зелената качулка е хубава
На мен пък ми харесва бялата част от роклята.
Първоначално написано от YoungBloodZ На мен пък ми харесва бялата част от роклята. синята половина е по-хубава
Първоначално написано от YoungBloodZ На мен пък ми харесва бялата част от роклята. И ти ли ??
Първоначално написано от Dwyd96 На мен копчето не ми харесва... Но пък зелената качулка е хубава На мен ми харесват шевовете.
Първоначално написано от Indistinct На мен ми харесват шевовете. Много са винтидж И бялата кожа си пасва добре с бялото зайче
Първоначално написано от Dwyd96 Много са винтидж И бялата кожа си пасва добре с бялото зайче Като цяло е много сладко аватарче.
Първоначално написано от Indistinct Като цяло е много сладко аватарче. И в същото време едно такова загадъчно
Първоначално написано от Dwyd96 И в същото време едно такова загадъчно То е заради качулката. Там може да се крият още зайчета.
Първоначално написано от Indistinct То е заради качулката. Там може да се крият още зайчета. Обаче, сигурно не са бели
Правила