Първоначално написано от haritov Вай не знам За какво говори дивергентчето?
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Първоначално написано от deitona22 За какво говори дивергентчето? На всяко гърне боб...
Първоначално написано от YoungBloodZ На всяко гърне боб... Мерудия,тихо.
Първоначално написано от deitona22 Мерудия,тихо. Не се научи с това разстояние и това си е.
Първоначално написано от YoungBloodZ Не се научи с това разстояние и това си е. А?
Първоначално написано от deitona22 А? x, x
Първоначално написано от YoungBloodZ x, x Какво разстояние бре, Пумба-Мерудия?
Първоначално написано от deitona22 Какво разстояние бре, Пумба-Мерудия? Казах достатъчно като за без пари.
Първоначално написано от YoungBloodZ Казах достатъчно като за без пари. Пфф,и ти като менте Попа, все пари искаш.
Първоначално написано от deitona22 Пфф,и ти като менте Попа, все пари искаш. Събирам за благотворителност.
Първоначално написано от YoungBloodZ Събирам за благотворителност. По-скоро за друго,ама айде гадай си за какво.
Първоначално написано от deitona22 По-скоро за друго,ама айде гадай си за какво. Няма какво да гадая. Аз знам по-добре от теб, че парите ги използвам за благотворителност.
Първоначално написано от YoungBloodZ Няма какво да гадая. Аз знам по-добре от теб, че парите ги използвам за благотворителност. Въх. Иф сай соу.
Дай на български по-добре.
Първоначално написано от deitona22 А? Интервалът след запетая.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Първоначално написано от divergent Интервалът след запетая. Мразиш ме, нали?
Първоначално написано от divergent Интервалът след запетая. Това пък от кога? Първоначално написано от YoungBloodZ Дай на български по-добре. Защо? Първоначално написано от YoungBloodZ Мразиш ме,нали? фиксд.
Първоначално написано от YoungBloodZ Мразиш ме, нали? Защо така реши?
Първоначално написано от deitona22 Това пък от кога? Аз лично го знам от 5ти клас.
Първоначално написано от divergent Защо така реши? Защото ми ruin-на играта.
Първоначално написано от YoungBloodZ Защото ми ruin-на играта. Не, просто исках да прекратя позора на съпруга.
Първоначално написано от divergent Не, просто исках да прекратя позора на съпруга. Едно и също е в случая. А той дори още повече се посрами.
Първоначално написано от YoungBloodZ Едно и също е в случая. А той дори още повече се посрами. И за двете не съм съгласна. Ама щом така го виждате вие, няма да ви се меся в мъжкия разговор повече.
Първоначално написано от divergent И за двете не съм съгласна. Ама щом така го виждате вие, няма да ви се меся в мъжкия разговор повече. Съгласна си и с двете, ама не искаш да го признаеш, защото ти е съпруг.
Това за първи път го чувам,особено за писане във нета.
Правила