Първоначално написано от inewton Може направо турне да си направите. А аз предлагам да се срещнем в храма на Софийската семинария някоя неделя. Службата започва от 8:00. Приятел,няма смисъл да се иронизира,просто предложих нещо,виждам,че не е имало смисъл изобщо да го споменава
Първоначално написано от istorika Приятел,няма смисъл да се иронизира,просто предложих нещо,виждам,че не е имало смисъл изобщо да го споменава В днешното общество ходенето на църква ирония ли е!? Радвам се тогава, че се считам за част от едно отминало вече общество.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton В днешното общество ходенето на църква ирония ли е!? Радвам се тогава, че се считам за част от едно отминало вече общество. Християнството и ходенето на църква е нещо хубаво,но младите не го разбират
Първоначално написано от istorika Християнството и ходенето на църква е нещо хубаво,но младите не го разбират Аз се опитвам да го разберат. Ама ти наричаш опитите ми ирония.
Първоначално написано от inewton В днешното общество ходенето на църква ирония ли е!? Радвам се тогава, че се считам за част от едно отминало вече общество. старчок.... Първоначално написано от istorika Християнството и ходенето на църква е нещо хубаво,но младите не го разбират потенциален педофил
Правила