Първоначално написано от YoungBloodZ Попа няма да се пипа, че ще остана без анатемосвач, а няма други във форума, които са подходящи за тази работа. Хм хм. Няма да коментирам,но знаеш какво ще кажа.
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Първоначално написано от deitona22 Хм хм. Няма да коментирам,но знаеш какво ще кажа. Нямам представа какво ще кажеш. ?
Първоначално написано от YoungBloodZ Нямам представа какво ще кажеш. ? Айде от мен да мине,няма да казвам нищо.
Първоначално написано от deitona22 Айде от мен да мине,няма да казвам нищо. Накрая нищо няма да казваш изцяло.
Death is not the end, it is only the beginning
Първоначално написано от fanton1 Накрая нищо няма да казваш изцяло. Ти го правиш откакто си се регистрирал тук.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Тва над Попа да напусне резко темата.
Първоначално написано от inewton Ти го правиш откакто си се регистрирал тук. А аз съм в друга категория, той е повече под чехъл.
Първоначално написано от deitona22 Тва над Попа да напусне резко темата. Няма.
Фантонски, отивай към бегининга.
Първоначално написано от YoungBloodZ Фантонски, отивай към бегининга. А аз къде съм ??
Първоначално написано от fanton1 А аз съм в друга категория, той е повече под чехъл. Така е, ти не си под чехъл, просто си тъп (не че той не е, ама ти повече).
Тва над Попа-напускай резко темата. Първоначално написано от inewton Така е, ти не си под чехъл, просто си тъп (не че той не е, ама ти повече). И ти си тъп,ама никой не ти го казва,нали?
Всеки е малко тъп.
Първоначално написано от YoungBloodZ Всеки е малко тъп. Зависи от гледната точка
Първоначално написано от inewton Така е, ти не си под чехъл, просто си тъп (не че той не е, ама ти повече). Харесва ми да съм тъп, но на него явно не...
Първоначално написано от deitona22 И ти си тъп,ама никой не ти го казва,нали? Щом никой не ми го казва може пък да не съм толкова тъп. Ама и да ми го каже някой, да не мислиш, че ще му повярвам.
Първоначално написано от fanton1 Зависи от гледната точка Ти като нямаш гледна точка ти е най-лесно.
Първоначално написано от YoungBloodZ Всеки е малко тъп. Да,ама тва е крайно тъпо човекоподобно същество.
Първоначално написано от deitona22 Да, ама т'ва е крайно тъпо същество. fikst
Първоначално написано от YoungBloodZ Ти като нямаш гледна точка ти е най-лесно. Мхмм и ми е най-забавно така.
Първоначално написано от deitona22 Да,ама тва е крайно тъпо човекоподобно същество. Абе чак крайно тъп не съм, не ми прави комплименти сега.
Първоначално написано от YoungBloodZ fikst Абе,има ли как да се ограничава достъпна потребители до дадена тема?
Първоначално написано от deitona22 Абе,има ли как да се ограничава достъпна потребители до дадена тема? Толкова ли те дразня ?
Първоначално написано от deitona22 Абе, има ли как да се ограничава достъпна потребители до дадена тема? Не.
Първоначално написано от YoungBloodZ Не. Жалко.Ще ни трови форума,след царицата/царя/нещото дето почита я/го няма.
Правила