.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Нормално е пичага. Ако караш само на чекии, ще почнеш с времето да изкарваш по- дълго, но ако това се случва по време на секс, пробвай да си "набиеш" една преди да го правите и ще изкараш повече време.

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от wanttolivein2014 Виж мнението
    Нормално е пичага. Ако караш само на чекии, ще почнеш с времето да изкарваш по- дълго, но ако това се случва по време на секс, пробвай да си "набиеш" една преди да го правите и ще изкараш повече време.
    Все пак и да не прекалява с тях, да не пише после тема, "защо не ми се вдига самолета"!
    Колкото до темата да нормално е, зависи от колко време не си си бил и зависи за какво си мислиш или какво гледаш докато го правиш, тези две неща са доста основни мисля!

Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Все пак и да не прекалява с тях, да не пише после тема, "защо не ми се вдига самолета"!
    Колкото до темата да нормално е, зависи от колко време не си си бил и зависи за какво си мислиш или какво гледаш докато го правиш, тези две неща са доста основни мисля!
    Добре Ок
    но какъв е извода

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Да спреш ръкоблудстването, нлеамери си мацка и с времето ще си владееш......., и няма да свършваш бързо.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Да спреш ръкоблудстването..... и няма да свършваш бързо.
    Напротив!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Напротив!
    Поорязал си ми цитата, от секс не се учиш да се владееш, така ли да го разбирам?

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Поорязал си ми цитата, от секс не се учиш да се владееш, така ли да го разбирам?
    Ако не си лъскал много време преди секс ще изгърмиш като шампанско на нова година, ако ще и да си големия ебач!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си